Головна Новини Суспільство події На Арабатській Стрілці відпочиваючі дали бій медузам - жодна живність не постраждала
commentss НОВИНИ Всі новини

На Арабатській Стрілці відпочиваючі дали бій медузам - жодна живність не постраждала

На Азовському морі туристи знайшли незвичайний спосіб порятунку від настирливих медуз

13 серпня 2021, 09:38
Поділіться публікацією:








На Арабатській Стрілці відпочивальники "винайшли" цікавий спосіб, як не зіпсувати собі відпустку, покупатися у морі й при цьому врятуватися від настирливих медуз. Для цього туристи викопали басейн прямо на узбережжі, наповнили його морською водою і залізли в нього. Як інформує видання "Коментарі", свій лайфхак самі ж відпочивальники зняли на телефон, після чого відео виклали на платформі YouTube. На відео видно, що в Азовському морі сьогодні дуже багато медуз великих розмірів.

На Арабатській Стрілці відпочиваючі дали бій медузам - жодна живність не постраждала

Медуза. Фото: vidpochivai.com.ua

Досить багато туристів, приїжджаючи в Запорізьку область провести свою відпустку на морі, скаржаться навіть не на поганий сервіс або погодні умови, а на навалу медуз, через що купатися в морі просто нереально. Більшості відпочивальників доводиться купатися у басейнах і гуляти біля моря, дихаючи морським повітрям, але не маючи можливості зануритися. Відпочивальники ж на Арабатській Стрілці вирішили не здаватися і дати бій медузам без шкоди для самої живності. Цікаво, що в басейн, викопаний, що називається своїми руками, помістилася уся сім'я.


Самі туристи зазначають, що у морі, звичайно ж, дуже хочеться купатися, але зайти туди проблематично, медузи просто не дозволяють це зробити.

"Робимо свій басейн і захист від настирливих медуз, які псують весь відпочинок! Температура води відмінна, море тепле!" — кажуть туристи на відео.

На жаль, як розповіли відпочивальники, крім медуз на відпочинку є ще одна напасть — це комарі й мошки, які набридають, коли сонечко сідає за хмари та настає вечір. Тоді й гуляти біля моря стає нестерпно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — узбережжя Кирилівки заполонили медузи, туристи не знають, як рятуватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини