Головна Новини Суспільство події На "антиукраїнський" мітинг окупантів не прийшли люди з Нової Каховки
commentss НОВИНИ Всі новини

На "антиукраїнський" мітинг окупантів не прийшли люди з Нової Каховки

У Новій Каховці російські військові провалили організацію "антиукраїнського" мітингу

10 квітня 2022, 19:22
Поділіться публікацією:

В місті Нова Каховка  російські окупанти  не змогли провести запланований тут "антиукраїнський" мітинг на підтримку Росії. На площі за їх наказом було  виведено лише тридцять місцевих жителів. Про це інформують в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

На "антиукраїнський" мітинг окупантів не прийшли люди з Нової Каховки

На мітинг окупантів не прийшли люди (фото з відкритих джерел)

"10 квітня окупанти провели проросійський "мітинг" у тимчасово захопленій Новій Каховці — вивели на площу аж (!!!) 30 людей з російськими прапорами. Спроби росіян створити імітацію їхньої підтримки в Україні виглядають все жалюгідніше. Особливо на фоні справжньої акції за Україну, яка проходила у Новій Каховці в березні. Тому все буде Україна!" — підсумували представники Центру.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ розбили артилерійський підрозділ окупантів у Херсонській області. Захисники України продовжують героїчно утримувати оборону та знищувати супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook. У Херсонській області українські воїни розбили артилерійський підрозділ окупантів, який готувався до обстрілу мирних населених пунктів. На жаль, частина "асвободителів" накивала п'ятами.

 Також "Коментарі" інформували про те, що звільнено ще три населених пункти в Херсонській областіВ Херсонській області звільнено від окупантів три села, що розташовані за 50 кілометрів від Кривого Рогу. Мова йде про Орлове, Заградівку, Кочубєєвку. Ці населені пункти вже під контролем української армії. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. За словами Валентина Резніченка, голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації, станом на 8 годину 31 березня в області все контрольовано й ворога на території регіону немає.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/spravdi/5031
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини