Головна Новини Суспільство події Звільнено ще три населених пункти в Херсонській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнено ще три населених пункти в Херсонській області

Збройні сили продовжують виганяти окупантів з Херсонській області

31 березня 2022, 10:25
Поділіться публікацією:

В Херсонській області звільнено від окупантів три села, що розташовані за 50 кілометрів від Кривого Рогу. Мова йде про Орлове, Заградівку, Кочубєєвку. Ці населені пункти вже під контролем української армії. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Звільнено ще три населених пункти в Херсонській області

Фото Генеральний штаб ЗСУ

"Триває тридцять шоста доба героїчної боротьби України проти рф. Атак з повітря протягом ночі не відбулося. Кордони області знаходяться під надійним захистом Збройних сил України, Національної гвардії, тероборони. В громадах ситуація спокійна. Окрім того, ЗСУ встановили контроль над селами , що на Херсонщині в 50-ти км від Кривого Рогу. Наші захисники відганяють ворога подалі від Дніпропетровщини", — написав чиновник.

За словами Валентина Резніченка, голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації, станом на 8 годину 31 березня в області все контрольовано й ворога на території регіону немає. Також очільник області подякував громадянам, що здають кров для поранених. За його даними, протягом березня в області кров для військових та цивільних здали  понад 5 000 людей.

Нагадаємо, що вночі на 30 березня були ракетні удари по території області по об'єктам інфраструктури.

Раніше ми повідомляли, що силами 93 бригади "Холодний яр" було звільнено від російських окупантів місто Тростянець у Сумській області. Українські військовослужбовці зазначили, що російська армія втекла з населеного пункту, залишивши своє озброєння, техніку та боєприпаси.

Також відомо, що Збройні сили України вже звільнили кілька населених пунктів у напрямку Малої Рогані. ЗСУ поступово виганяють ворога, зокрема по Дергачівському, Роганському напрямках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини