Головна Новини Суспільство події Російська армія втекла: місто на Сумщині звільнили від окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія втекла: місто на Сумщині звільнили від окупантів

Українські військовослужбовці звільнили місто Тростянець у Сумській області від російських загарбників

26 березня 2022, 22:15
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 26 березня, силами 93 бригади "Холодний яр" було звільнено від російських окупантів місто Тростянець у Сумській області. Про це повідомили українські бійці на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Російська армія втекла: місто на Сумщині звільнили від окупантів

ЗСУ звільнили від окупантів Тростянець на Сумщині (фото з відкритих джерел)

"Холодноярцям вдалося вигнати з місця "еліту" російських сухопутних військ — Кантемирівську танкову дивізію. Цьому передувала поразка командного пункту разом з керівним складом 96-ї окремої розвідувальної бригади ще в перші дні оборони Охтирки та боїв за Тростянець", — йдеться у повідомленні.

Українські військовослужбовці зазначили, що російська армія втекла з населеного пункту, залишивши своє озброєння, техніку та боєприпаси, які нині наші бійці 93 бригади "Холодний яр" використовують для захисту українських міст від загарбників.

Нагадаємо, що голова Харківської ОВ Олег Синегубов запевняє, що Збройні сили України вже звільнили кілька населених пунктів у напрямку Малої Рогані. Там точаться бої на Ізюмському напрямку, але українські війська тримають оборонні позиції.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що захисники України дають потужну відсіч загарбникам із Росії та звільняють територію країни від ворогів. Важливо, що представникам Збройних Сил України вдалося вибити російських загарбників із села Лук'янівка на Київщині. Наші воїни знищили 2 танки та 9 російських БПМ.

Читайте також, що протитанкісти Збройних Сил України продовжують демонструвати свою майстерність та знищувати техніку окупантів. У Генеральному штабі Збройних Сил України опублікували нове відео із поля бою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини