Головна Новини Суспільство події ЗСУ повністю звільнили від окупантів село у Київській області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ повністю звільнили від окупантів село у Київській області: подробиці

Дмитро Лінько розповів, що ЗСУ знищили 2 танки та 9 російських БПМ

24 березня 2022, 22:00 comments1837
Поділіться публікацією:

Захисники України дають потужну відсіч  загарбникам з Росії  та звільняють територію країни від ворогів. Важливо, що представникам  Збройних Сил України  вдалося вибити  російських  загарбників  з села Лук'янівка, що в Київській області. Про це інформує один з  учасників боїв та в мирні часи  заступник голови Кіровоградської облради Дмитро Лінько.

 ЗСУ повністю звільнили від окупантів село у Київській області: подробиці

ЗСУ звільнили село у Київській області (фото з відкритих джерел)

Військовослужбовець  повідомив, що наші воїни  сьогодні знищили 2 танки та 9 російських  БПМ. Один ворожий танк та БМП будуть відтепер використані  українською  армією. Також  бійці  ліквідували  40 російських  військових з-поміж особового складу.

"Ми вибили звідси – з цього населеного пункту  ворога. За даними, які нам передав полонений, тут було майже 200 росіян: частина залишилися лежати в землі, частина втекла. Три танки і 9 БМП знищені. Будемо вибивати їх якомога далі від Києва", — підсумував  Дмитро Лінько.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ знищили винищувач-бомбардувальник окупантівУкраїнська протиповітряна оборона продовжує "приземляти" літальні апарати супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Повітряного командування "Схід". За інформацією наших військових, сьогодні, 24 березня, на Харківському напрямку ворог втратив два свої літальні апарати. На металобрухт перетворилися винищувач Су-34 та безпілотник.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що російський гелікоптер розгромив власні позиції на Харківщині. Російський гелікоптер обстріляв позиції російських окупантів поблизу Малої Рогані, що в Харківській області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Телеграмі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/dlinko/149
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини