Головна Новини Суспільство події МВС: ворог планував подолати Сіверський Донець, а натомість поповнив склад підводного флоту
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС: ворог планував подолати Сіверський Донець, а натомість поповнив склад підводного флоту

На Донбасі ЗСУ розбомбили переправу окупантів через Сіверський Донець

23 травня 2022, 07:35
Поділіться публікацією:

Чимало критики з боку російських пропагандистів на адресу військового командування Росії вилилося після останньої невдалої спроби переправи окупантів через Сіверський Донець. У ворога запевняли, що вже зробили висновки і більше не попадуться на уловки ЗСУ і переправлять живу силу та техніку через Сіверський Донець, без чого виконати поставлені на Донбасі цілі неможливо. Ось тільки у українських захисників своє бачення – українські артилеристи завдяки розвідці прикордонників знищили понтонну переправу російських окупантів, коли по ній рухався ворожий танк. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці в Телеграм Міністерства внутрішніх справ.  

МВС: ворог планував подолати Сіверський Донець, а натомість поповнив склад підводного флоту

Переправа через Сіверський Донець. Фото: 80 Десантно-штурмова бригада ЗСУ

Аеророзвідники Державна прикордонна служба України виявили, що окупанти налагодили через річку переправу. Навівши понтонний міст вони збиралися переправити близько десятка одиниць броньованої техніки. Вчасна передача інформації до артилеристів ЗСУ внесла корективи у плани загарбників і влучним пострілом було зруйновано переправу разом з танком противника, який саме в цей час на ній й знаходився.

Ворожі танки, БМП та піхота намагалися сховатися. Знайти їх допомогла "пташка" українських прикордонників. За результатами роботи нашої артилерії ворог втратив кілька одиниць техніки і кількадесят військових.

Російські окупанти спільно з уцілілими БМП й танками намагалися втекти з-під вогню ЗСУ. Однак завдяки безпілотнику українські артилеристи добили кількадесят російських окупантів та кілька одиниць їхньої техніки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського розповіли, чому Росія усіма способами намагається не допустити переозброєння ЗСУ. Прогнози західних та вітчизняних аналітиків сходять у тому, що за півтора-два місяці ЗСУ мають вийти на пік своїх бойових можливостей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини