Головна Новини Суспільство події МОЗ буде карати лікарів в Україні, які виступають проти вакцинації: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ буде карати лікарів в Україні, які виступають проти вакцинації: подробиці

МОЗ має намір застосувати санкції до тих лікарів, які мають низькі показники вакцинації від COVID-19

17 листопада 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

В національному відомстві, яке опікується здоров’ям громадян, прийняли рішення карати вітчизняних  медиків, які  саботують вакцинацію від коронавірусної хвороби. Їх будуть звільняти з посад. Про це інформує "Главком", оприлюднивши відповіді на питання журналіста головного санітарного лікаря нашої країни Ігоря Кузіна.

МОЗ буде карати лікарів в Україні, які виступають проти вакцинації: подробиці

МОЗ буде карати лікарів (фото з відкритих джерел)

 Відтепер відомство вирішило застосовувати власні санкції до тих медиків, в яких є  мізерні показники щеплень від коронавірусу.  В МОЗ дотримуються думки, що таку ситуацію провокує саботаж лікарів стосовно щеплень.

 Як зазначив посадовець,  в багатьох сімейних медиків є нульові показники щеплень на їх ділянках.

Ігор Кузін переконаний, що такі працівники не комунікують зі своїми пацієнтами, не розповідають їм про вакцини й не запрошують співвітчизників  приходити на вакцинацію.

Посадовець зазначив, що такі медики порушують вимоги відповідного наказу МОЗу, за яким прописаний порядок надання медичної допомоги.

 Ще головний санітарний лікар проінформував,  які методи застосовуватимуть до порушників. Найперше з ними проводитимуть велику роз'яснючу роботу, ще раз говоритимуть  про необхідність щеплень. До   тих, хто і надалі саботуватиме вакцинацію, приймуть відповідні санкції.

 Головна з них  — це припинення контракту НСЗУ з  лікарем-порушником саме з тої причини, що він порушує перелік надання медичної допомоги.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у МОЗ затвердили довідку для тих, у кого є протипоказання.Серед медичних документів з'явилася довідка для тих, у кого є протипоказання для вакцинації від коронавірусу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини