Головна Новини Суспільство події Морози на заході та снігопади на сході: якою буде погода в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Морози на заході та снігопади на сході: якою буде погода в Україні

Прогноз погоди на 24 січня в Україні

23 січня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

В понеділок, 24 січня, в нашій країні  буде хмарно. В східних та південних регіонах синоптики прогнозують снігопади. Про це інформує Укргідрометцентр.

Морози на заході та снігопади на сході: якою буде погода в Україні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Першого робочого дня тижня в західних регіонах буде хмарно, але без опадів. Разом з тим, січневі снігопади синоптики прогнозують в східних та південних областях.

Стовпчик термометра 24 січня в західних регіонах різко мінусуватиме. Денної пори буде -4-7 градусів морозу, вночі вони посиляться від -7 до -16 градусів. В північних регіонах так само буде  холодно і морозно. Вдень температура становитиме -5 -7 градусів, вночі буде-6 -8 градусів морозу. В східних регіонах мороз денної пори становитиме -4 – 6 градусів, в нічні години буде – 6 -8 градусів.

В південних областях крім опадів прогнозується – 3- 5 градусів січневого холоду, в нічні години температура становитиме -4 -7 градусів. В центральних областях буде денної пори -4 – 6 градусів, в нічні години буде – — 5- 9 градусів.

В місті Києві  вдень буде хмарно, але снігу не передбачається. Так само стоятимуть січневі морози. Денної пори буде -4 до -6, а вночі — від -6 до -9 градусів морозу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що якою буде погода в кінці січня в УкраїніСиноптики прогнозують в останній тиждень січня в Україні мінливу погоду: знову вдарять сильні морози. 23 січня, у деяких областях очікуються помірні опади у вигляді снігу та мокрого снігу, температура повітря у середньому буде -3...-5 градусів, а ось вночі стовпчики термометра опустяться до -7...-12 градусів. Найхолодніше буде у східних регіонах України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини