Головна Новини Суспільство події В Україні вдарять 18-градусні морози: погода на кінець січня
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні вдарять 18-градусні морози: погода на кінець січня

Синоптики прогнозують в останній тиждень січня в Україні мінливу погоду: знову вдарять сильні морози

23 січня 2022, 11:50
Поділіться публікацією:

В останній тиждень січня в Україні буде мінлива погода, синоптики прогнозують сніг і сильні нічні морози. Такі дані опублікував Укргідрометцентр.

В Україні вдарять 18-градусні морози: погода на кінець січня

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Сьогодні, 23 січня, у деяких областях очікуються помірні опади у вигляді снігу та мокрого снігу, температура повітря у середньому буде -3...-5 градусів, а ось вночі стовпчики термометра опустяться до -7...-12 градусів. Найхолодніше буде у східних регіонах України.

У понеділок, 24 січня, захід України радітиме сонцю, але температура повітря становитиме -5...-8 градусів, а вночі знизиться до -10...-13 градусів. А ось на Сході та Півдні країни сніжитиме. Вдень температура повітря становитиме -1...-4 градуси, а вночі – -4...-7 градусів. У північних регіонах помірні опади вдень, а вночі – сухо. Вдень також прогнозують невеликий сніг.

У вівторок, 25 січня, у західні регіони прийде похолодання, якщо вдень температура повітря становитиме -1...-6 градусів і випаде сніг, а вночі вдарять морози -15...-18 градусів. На Сході триматиметься стабільна погода: вдень -2...-4 градуси, а вночі – -4...-8 градусів. У південних областях України, як завжди, буде тепліше, там вдень стовпчики термометра показуватимуть -1...-4 градуси, а вночі температура опуститься до -6 градусів. Очікується невеликий сніг. У північних і центральних областях очікуються невеликі опади, температура вдень -6...-8 градусів, а вночі температура повітря опуститься до -12 градусів.

У середу, 26 січня, західний регіон країни затягне хмарами, пройде мокрий сніг, але нічні морози спадуть і температура стабілізується (-1-3 градуси й вдень, і вночі). На Сході країни буде без опадів, але вночі повітря охолоне до -11 градусів, вдень температура становитиме -2...-5 градусів.

Південна частина України також залишиться без сонця. Там синоптики прогнозують хмарну погоду та невеликі опади. Вдень температура становитиме -1...-3 градуси, а вночі – -4...-7 градусів. На Півночі буде хмарно, вдень йтиме сніг, стовпчики термометра покажуть -2...-6 градусів, а вночі опустяться до -12...-14 градусів. У центральних регіонах вдень буде тепліше (-2...-5 градусів), але вночі похолодає до -10 градусів. Опадів не прогнозується.

У четвер, 27 січня, у східних областях України пройде дощ, температура становитиме -1...+1 градус, а вночі похолодає до -5...-9 градусів. Схід країни затягне хмарами, вночі піде сніг, при цьому температура опуститься до -8...-11 градусів, а вдень повітря прогріється до -4...-7 градусів. У південних областях також буде хмарно, без істотних опадів. Вдень столики термометра покажуть -1-3 градуси, а вночі – -4-7 градусів.

На півночі також буде хмарно та без опадів, вдень очікується -6...-8 градусів, а вночі температура опуститься до -12 градусів. Схожа погода буде й у центральних областях, лише вночі буде найменший мороз (-8 градусів).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у найбільшій пустелі світу, розташованій на Африканському континенті – Сахарі – зафіксували випадіння снігу після різкого зниження температури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини