Головна Новини Суспільство події Морози до - 19 та мокрий сніг: як в Україні зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Морози до - 19 та мокрий сніг: як в Україні зміниться погода

Актуальний прогноз погоди на 13 січня в Україні

13 січня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

В четвер, 13 січня  цілий день та вночі на західних територіях  прогнозуються опади. Буде йти мокрий сніг. Разом з тим, на східних територіях, не дивлячись на мороз, погода буде ясною та сонячною. Про це інформує Укргідрометцентр.

Морози до - 19 та мокрий сніг: як в Україні зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

В передостанній робочий день цього тижня на західних територіях нашої країни йтиме мокрий сніг. На противагу сніжній та похмурій погоді заходу країни, в східних регіонах буде сухо та сонячно, хоч морозець пощипуватиме.

 Стовпчик  термометра в західних областях  країни коливатиметься. Протягом дня тут буде від -1 до +1 градуса, а вночі морози посиляться від -10 до — 16 градусів.  В північних областях так само погода буде різною. Протягом дня буде температура від -2 до -4 градусів, а вночі різко мінусуватиме — від -17 до -19 градусів морозу. В центральних областях протягом дня буде тепліше від — 3 до — 6 градусів, а вночі морози посиляться до -13 до -16 градусів. В східних областях опадів завтра не буде, але значно похолодає. Вдень буде від -7 до -11, а вночі — від -13 до -17 градусів нижче нуля. Так само, арктичні морози прийдуть в південні області України. Протягом дня температура становитиме від -1 до -5, а вночі — від -10 до -13 градусів.

В місті Києві вдень йтиме невеликий мокрий сніг. Температура повітря зупиниться на позначках від -1 до — 4, а вночі мороз посилиться до -16 до -19 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україну накриють морози до -1512 січня у всіх регіонах нашої країни опадів не передбачається. Але будуть більші морози. Стовпчик термометра в різних регіонах мінусуватиме в межах від -2 градусів і до -15 градусів морозу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини