Головна Новини Суспільство події Морози більше 20 градусів: коли та де в Україні буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Морози більше 20 градусів: коли та де в Україні буде найхолодніше

Синоптик розповіла, коли морози ослабнуть

15 лютого 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

В України до вихідних протримається морозна погода. В деяких областях температура повітря досягатиме 20 градусів морозу. Про це йдеться у прогнозі погоди синоптикині Наталки Діденко на її Telegram-каналі.

Морози більше 20 градусів: коли та де в Україні буде найхолодніше

Коли відступлять морози. Фото з відкритих джерел

Так, сьогодні вночі в Україні очікується  від 12 до 18 градусів морозу. Зокрема, на північному сході, у Сумській, Харківський, Чернігівській, Луганській, Полтавський та Черкаській областях температура повітря досягатиме від 17 до 22 градусів морозу.

Вдень у вівторок, 16 лютого, у більшості областей стовпчики термометрів знизять до 7-14 градусів морозу. Трохи тепліше буде в західній частині країни та на південному сході: там максимально передбачається до 4-9 градусів морозу. А от найтепліша погода прогнозується для Закарпаття – від 2 морозу до 2 градусів тепла.

Крім того, синоптикиня попереджає українців про ожеледицю на дорогах. Прогнозується північно-західний вітер, у західних областях — південний, невеликий, максимум помірний.

Як йдеться у прогнозі, найближчими днями — 17-18 лютого — в Україні подекуди сипатиме снігом, тому морози будуть меншими, але лише в денні години.

Синоптик повідомила, що потім температура повітря знову знизиться, але ближче до вихідних, 20-21 лютого, морози почнуть відчутно слабшати.

Нагадаємо, гідрометеорологи переконані, що остання декада лютого відзначиться менш морозними температурами, ніж перша половина місяця. Ситуація із потеплінням буде доволі схожа на січневу: коли морози в -20 на показнику термометрів змінювалися позначкою в +7 та більше. Проте, на "дострокове" закінчення зими сподіватися не варто — морози ще обов’язково нагадають про себе, щоправда, не такі люті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини