Головна Новини Суспільство події Мороз та опади: якою буде погода в Україні 26 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Мороз та опади: якою буде погода в Україні 26 грудня

Сьогодні, 26 грудня, по всій Україні буде морозна погода, у деяких областях пройде мокрий сніг

26 грудня 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

В останню неділю 2021 року в Україні утримається морозна погода, а мешканцям східних та південних областей варто підготуватися до мокрого снігу. Такими даними поділився Укргідрометцентр.

Мороз та опади: якою буде погода в Україні 26 грудня

Погода в Україні 26 грудня / Фото: moe-online.ru

Сьогодні, 26 грудня, у більшості регіонів України буде сонячна погода, стовпчики термометра вдень у середньому покажуть -4...-8 градусів. А вночі знову вдарять морози до -13 градусів. Найтепліше буде на півдні країни, там температура повітря вдень становитиме — 1-1 градус, а вночі опуститься до -1-3 градусів.

Мокрий сніг пройде у Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях. А в Карпатах зберігатиметься загроза сходу снігових лавин.

У столиці України, 26 грудня, очікується сонячна погода, температура повітря вдень прогріється до -4...-6 градусів, а вночі — 11...-13. На дорогах можлива ожеледь.

Нагадаємо, що нинішній прогноз погоди на Новий рік зазнав змін. Зокрема, 31 грудня, в останній день старого року синоптики попереджають про сильні морози. Найхолодніше буде у північних регіонах України, зокрема, на Чернігівщині та Сумщині.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 19 грудня 2021 року курортне єгипетське місто Олександрія засипало снігом. Температура повітря різко впала й у місті вперше за десятиліття випав сніг. Через негоду в Олександрії довелося закрити навчальні заклади.

Читайте також, що в середині грудня 2021 негода обрушилася на Балканський півострів. Постраждали такі країни, як Греція, Болгарія, Албанія та Сербія. Останню засипало снігом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини