Головна Новини Суспільство події Мороз до -8 та снігопади: синоптики оновили прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Мороз до -8 та снігопади: синоптики оновили прогноз погоди

Прогноз погоди на 21 січня

21 січня 2022, 01:25
Поділіться публікацією:

Завтра, 21 січня на всіх територіях нашої країни  синоптики прогнозують снігопади. Разом з тим, стовпчик термометра вночі впаде до – 8 градусів морозу. Про це інформує Укргідрометцентр.

Мороз до -8 та снігопади: синоптики оновили прогноз погоди

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

В останній робочий день тижня  у всіх регіонах  України в нічний час та денної пори буде сніжити. Опадів не буде лише в південних  областях. Синоптики також попереджують про буревій, швидкість вітру складатиме 7-12 метрів на секунду.

 В західних регіонах вночі морози посиляться до -3 -7 градусів, вдень буде -2+ 1 градус. В північних регіонах в нічний час морозитиме -3-5 градусів, денної пори потеплішає до -2 +1 градус. В східних регіонах морози сягатимуть -5 -8 градусів, денної пори стовпчик термометра показуватиме -1 +2 градуси. В південних областях вночі буде від -2 морозу до  0 градусів. Вдень температура складе 0+3 градуси. В центральних регіонах  морозитиме -2 -5 градусів, денної пори  буде -1 +1 градус.

В місті Києві 21 січня буде йти сніг. Вночі морозитиме -5 -3 градуси, денної пори температура складе 0- 2 градуси морозу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йдуть снігопади та холод. На усіх територіях нашої країни, крім південних – буде йти сніг. Так само,  після Водохреща, стануть міцнішими січневі морози.  В західних регіонах вдень стовпчик термометра показуватиме 0 -2, а нічної пори — -2 -6 морозу. В північних регіонах вдень встановиться температура від -2 до -4 градусів, а вночі мороз становитиме -4  -6 градусів. В східних регіонах вдень буде температура  -1  +3, а нічної пори -1 -4 градуси морозу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини