Головна Новини Суспільство події Молодь стала частіше хворіти на коронавірус: в ВООЗ назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Молодь стала частіше хворіти на коронавірус: в ВООЗ назвали причину

Молоді люди стали хворіти на коронавірус втричі частіше, ніж на початку пандемії

5 серпня 2020, 08:20 comments1226
Поділіться публікацією:

Серед пацієнтів з коронавірусом все частіше виявляються молоді люди, які раніше не були в групі ризику. Це відбувається через те, що саме молодь найактивніше порушує карантинні правила або ігнорує їх зовсім. Про це заявили у Всесвітній організації охорони здоров'я, - передає Reuters.

Молодь стала частіше хворіти на коронавірус: в ВООЗ назвали причину

Фото: Москва 24/Антон Великжанін

Підрахувавши середній вік пацієнтів з COVID-19 за останні п'ять місяців, фахівці ВООЗ виявили, що молоді люди стали хворіти втричі частіше, ніж це було на початку пандемії. Раніше відсоток пацієнтів у віці від 15 до 24 років був на рівні 4,5%. Тепер же цей показник досягає 15%.

Фахівці ВООЗ стверджують, що причиною такого стрибка є недотримання молодими людьми правил карантину. Вони найчастіше відмовляються носити маски в громадських місцях і ігнорують рекомендацію щодо дотримання дистанції. Саме молодь найчастіше відвідує нічні клуби, пляжі та вирушає в різні подорожі. Через це ризик підхопити коронавірус значно зростає.

"Ми вже говорили про це і знову повторимо: молодих людей не переконати, вони непереможні", — сказав раніше гендиректор ВООЗ Тедрос Гебрейесус.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що під час пандемії коронавірусу люди стали працювати більше.  Робочий день збільшився особливо  тих, хто працював  віддалено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини