Головна Новини Суспільство події Мокрий сніг засипле частину України: прогноз погоди на 19 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Мокрий сніг засипле частину України: прогноз погоди на 19 грудня

Актуальний прогноз погоди в Україні

19 грудня 2021, 00:50
Поділіться публікацією:

Другого вихідного дня, в неділю, 19 грудня, в нашій країні буде відносно тепла, але з опадами погода. На більшій частині територій нашої країни йтиме мокрий сніг, місцями він буде падати разом з дощем. Температура повітря дуже строкатою: від -4 до +5 градусів. Про це інформує  Укргідрометцентр.

 Мокрий сніг засипле частину України: прогноз погоди на 19 грудня

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Вночі перед вихідним днем на західних територіях  будуть йти  снігопади,  вдень, коли потепліє, падатиме  сніг з дощем. Температура повітря становитиме  -4 до 0 вночі,  від -1 до +2 вдень.

В північних областях 19 грудня так само местиме мокрий сніг. Температура повітря вночі мінусуватиме від -4 до -1 градуса. Вдень  буде тепліше: від -1 до +1 градуса.

У центральних та східних  регіонах недільного дня  йтиме мокрий сніг подекуди з дощем. Температура повітря вночі та вдень буде з невеликим мінусом: від -3 до +1 градуса.

В південних регіонах в неділю синоптики прогнозують опади у вигляді мокрого снігу  з дощем. Але на території  Кримського півострова, в Миколаївській та Херсонській територіях опади йтимуть вдень. Температура повітря вночі буде від -2 до 0, вдень — від +1 до +5 градусів.

Синоптики попереджають про сильні пориви вітру до 7-12 метрів в секунду.

В місті Києві вночі перед вихідним прогнозується мокрий сніг. Вдень сніг буде падати з дощем. Температура повітря в столиці вночі буде з невеликим мінусом: від -2 до 0, вдень  трохи потепліє  — від 0 до +2 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, де в Україні синоптики прогнозують морози до -19Після вихідних  в нашій країні зміниться погода. Прийде різке похолодання з  суворими морозами. Це станеться вже 21-22 грудня. На східних територіях морози посиляться, стовпчик термометра мінусуватиме до -19 градусів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини