Головна Новини Суспільство події Moderna випустить комбінований лікарський засіб проти COVID-19 та грипу
commentss НОВИНИ Всі новини

Moderna випустить комбінований лікарський засіб проти COVID-19 та грипу

Moderna планує відправити від 2 до 3 мільярдів доз вакцини проти COVID-19 цього року

18 січня 2022, 03:04
Поділіться публікацією:

Moderna сподівається випустити на ринок комбіновану ревакцинацію проти COVID-19, грипу та респіраторно-синцитіальної інфекції. Про це пише політичне видання Politico. Генеральний директор фармацевтичної та біотехнологічної компанії Moderna Стефан Бансель, виступаючи на дискусії на Всесвітньому економічному форумі, сказав, що комбінована вакцина дозволить людям отримати широкий захист від захворювань, спричинених респіраторними вірусами перед зимовим інфекційним сезоном, без необхідності багаторазових уколів.

Moderna випустить комбінований лікарський засіб проти COVID-19 та грипу

Moderna - фото з відкритих джерел

“Наша мета – мати єдиний щорічний бустер, щоб у нас не виникало проблем із дотриманням вимог, коли люди не хочуть робити два-три уколи за зиму. Найкращим варіантом була б осінь 2023 року", – сказав Бансель.

Moderna планує відправити від 2 до 3 мільярдів доз вакцини проти COVID-19 цього року після 807 мільйонів у 2021 році. Наразі компанія консультується з чиновниками охорони здоров'я щодо складу доз вакцини проти COVID-19, які будуть використані цієї осені.

Нагадаємо, виробник вакцини від COVID-19 Moderna не очікує якихосьяких проблем, в розробці вакцин для захисту від коронавірусу Омікрон версії і може початися в протягом декількох тижнів. Moderna сподівається розпочати клінічні випробування вакцини для захисту від швидкого поширення варіанта Omicron на початку наступного року, але зосереджена на бустерній дозі своєї поточної вакцини мРНК-1273. "Це вимагає лише незначних коригувань для Omicron. Я не чекаю жодних проблем. Це займе ще тиждень-два. Пройде кілька місяців, перш ніж ми зможемо виготовити 500 мільйонів доз після (регуляторного) затвердження. Але сьогодні наші потужності набагато вищі, ніж рік тому. ", — сказав головний директор Банселя в інтерв'ю швейцарській газеті TagesAnzeiger, опублікованому у вівторок, 21 грудня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини