Головна Новини Суспільство події Місто на Закарпатті опинилося під водою (фото, відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Місто на Закарпатті опинилося під водою (фото, відео)

Люди викладають фото і відео "річок" на дорогах, запевняючи, що місцева каналізація просто не витримала потоку води

17 серпня 2020, 14:59 comments1643
Поділіться публікацією:

Поки практично у всій Україні встановилася тепла і сонячна погода, в західних областях ллють і весь тиждень продовжать лити дощі. Як повідомляють жителі Закарпатської області, через негоду під воду пішло місто Виноградів. Про це на своїх сторінках у Facebook повідомили місцеві жителі.

Місто на Закарпатті опинилося під водою (фото, відео)

Люди викладають фото "річок" на дорогах, запевняючи, що місцева каналізація просто не витримала потоку води. У соцмережах жителі міста вже іменували Виноградів "маленькою Венецією" і виклали десятки відеопідтверджень.

Місто на Закарпатті опинилося під водою (фото, відео) - фото 2

Нагадаємо, сьогодні в Україні очікується потепління. Згідно з прогнозом Гідрометцентру, в більшості регіонів 17 серпня буде до 29-ти й сонце, втім, подекуди можливі й дощ з грозою (дивись карту). Так, циклон сьогодні охопить Львів, Ужгород і Чернівці, де очікується до 28-ми градусів тепла. Стільки ж стовпчики термометрів показуватимуть в Одесі, Сумах, Житомирі та Полтаві. У Києві сьогодні 29 тепла, як і в Чернігові, Харкові, Луганську, Донецьку, Запоріжжі, Черкасах, Кропивницькому, Сімферополі та Дніпрі. А максимальні позначки в +28 ... +30 градусів очікуються в Херсоні та Миколаєві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини