Головна Новини Суспільство події Місто без обличчя – у мережі показали, на що окупанти перетворили Охтирку на Сумщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Місто без обличчя – у мережі показали, на що окупанти перетворили Охтирку на Сумщині

У мережі показали, як виглядає місто Охтирка на Сумщині, яке російські окупанти нещадно знищували ракетними ударами, авіабомбами та артилерією

15 березня 2022, 14:05
Поділіться публікацією:








Сумщина разом із Харківщиною та Чернігівщиною, як прикордонні області, першими взяли на себе удар російських окупаційних військ. У Сумській області найбільше дісталося місту обласного значення Охтирці, яке Росія артилерією та авіаударами фактично стерла з землі. Як передає портал "Коментарі", у мережі показали, як колись ошатне та затишне місто перетворилося на руїни. Відео, зняте з дрону та опубліковано у телеграм-каналі "Perepichka News".   

Місто без обличчя – у мережі показали, на що окупанти перетворили Охтирку на Сумщині

Охтирка. Фото: з відкритих джерел

На відеоролику видно, що зруйноване місто, де розташовані магазини, житлові будинки, школи та інші об'єкти інфраструктури. Серед вулиць є вирви від бомб, деякі з яких повністю заповнила вода.   

Повсюди дуже багато уламків будинків, що обрушилися. Внаслідок обстрілів ворожої армії було зруйновано десятки будівель, які мали історичну цінність. Багато помешкань охопили пожежі після бомбардувань. Серед доріг розкидано дуже багато снарядів.

Після бомбардувань невеличка Охтирка втратила свій залізничний вокзал. Будівля повністю зруйнована. Також зруйновано залізничні колії, викручені згорівші вагони.   

Такою Охтирку місцеві жителі не могли уявити навіть у найстрашнішому сні. З 24 лютого продовжується російське вторгнення в Україну, і саме з цього дня окупанти знищують невелике місто на Сумщині.  

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Сумщині серед поля затримали майже три десятки "визволителів", що заблукали. Блукаючих російських вояків швидко помітили місцеві жителі та повідомили тероборону. Далі відповідні органи спрацювали оперативно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини