Головна Новини Суспільство події Міністр внутрішніх справ розповів про одну з можливих причин смерті мера Кривого Рогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр внутрішніх справ розповів про одну з можливих причин смерті мера Кривого Рогу

Найближчим часом Нацполіція надасть інформацію щодо причин смерті Костянтина Павлова

6 вересня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Денис Монастирський, міністр внутрішніх справ наголосив, що розглядаються три версії смерті мера Кривого Рогу, однак політизації трагедії уникнути не можливо. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Міністр внутрішніх справ розповів про одну з можливих причин смерті мера Кривого Рогу

Міністр внутрішніх справ розповів через що могло статися самогубство, фото з відкритих джерел

Наразі відомо, що трагедії передували перевірки та аудит бюджетних коштів Кривого Рогу. Під час перевірок, як відомо з матеріалів провадження, аудитори виявили зловживання. Про що саме йде мова, міністр не уточнив. Втім, можливо, що це також вплинуло на поведінку загиблого. 

У поліції не відкидають версію про самогубство, в тому числі й через виявлені зловживання в бюджетній сфері, бо міський голова погоджував усі фінансові зміни та підписував відповідні документи.

Найближчим часом Нацполіція надасть інформацію щодо причин смерті Костянтина Павлова.

Втім, у Криворізькій міській раді говорять, що перевірки бюджетних витрат не стосуються загиблого Павлова, адже наразі проводять перевірку саме того періоду, коли Павлов ще не обіймав посаду міського голови. На цьому наголосив начальник юридичного управління Криворізького міськвиконкому Максим Кудін.

Участь у перевірці беруть близько 100 осіб з усіх областей України та від усіх контролюючих органів. Втім, вони ще не дали офіційних актів щодо результатів.

Нагадаємо, що міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі будинку 15 серпня. Національна поліція України відкрила кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).  На його тілі експерти виявили тільки одне поранення з карабіна "Сайга".

Як повідомляв портал "Коментарі", заступник начальника поліції в Дніпропетровській області Олег Сліпчук не виключає, що Павлова могли довести до самогубства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини