Головна Новини Суспільство події З'явилися нові факти про смерть мера Кривого Рогу
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися нові факти про смерть мера Кривого Рогу

Заступник начальника поліції в Дніпропетровській області Олег Сліпчук не виключає, що Павлова могли довести до самогубства

16 серпня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

У поліції не виключають варіант, що мера Кривого Рогу Костянтина Павлова могли довести до самогубства. Про це заявляє заступник начальника поліції в Дніпропетровській області Олег Сліпчук на брифінгу.

З'явилися нові факти про смерть мера Кривого Рогу

Міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов - фото з відкритих джерел

"Будь-яка версія буде зараз розглядатися і перевірятися. Після вилучення зброї призначена комплексна експертиза", — додає Олег Сліпчук.

Також Сліпчук заявив, що, крім уже озвучених версій, не виключається і версія доведення до самогубства.

Нагадаємо, що поліція розглядає три версії смерті політика:

— самогубство;

— вбивство;

— невміння поводитися зі зброєю.

Раніше видання "Коментарі" писало, що мера Кривого Рогу Костянтин Павлова знайшли мертвим у власному будинку. Зазначається, що в день смерті мер був у відпустці, а його дружина відпочивала на морі без чоловіка.

Нагадаємо, що Костянтин Павлов був знайдений мертвим у заміському будинку в селі Вільне. Поруч із тілом знайшли рушницю, з якої, за даними поліції, він міг себе застрелити. За даними слідчих, тіло Павлова знайшла його помічниця, яка повідомила про це раднику мера Андрію Гальченку. Дівчина відразу ж звернулася в поліцію. Співробітники правоохоронних органів Дніпропетровської області почали кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

Зазначимо, що Костянтин Павлов народився 12 січня 1973 року, був українським політиком 7 і 8 скликання. Павлов входив до складу партії "Опозиційна платформа — За життя". Він став мером Кривого Рогу у 2020 році. 6 грудня Павлов випередив свого опонента, набравши 56,97% голосів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини