Головна Новини Суспільство події ЗМІ дізналися нові подробиці смерті мера Кривого Рогу: дружина забила тривогу
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися нові подробиці смерті мера Кривого Рогу: дружина забила тривогу

Дружина загиблого мера перебувала в день трагедії на відпочинку

15 серпня 2021, 22:23 comments3321
Поділіться публікацією:

У засобах масової інформації з'явилася інформація про те, що загиблий мер Кривого Рогу Костянтин Павлов був у відпустці, а його дружина відпочивала на морі без чоловіка. Про це пише УНІАН, посилаючись на дані журналістів ТСН.

ЗМІ дізналися нові подробиці смерті мера Кривого Рогу: дружина забила тривогу

Костянтин Павлов - фото з відкритих джерел

Відзначається, що бездиханне тіло градоначальника нібито виявила його помічниця, яка відразу ж повідомила про подію раднику Павлова Андрію Гальченку. Вона ж і звернулася до правоохоронних органів.

Дружина мера Кривого Рогу перебувала в день трагедії на морі на території України. За даними журналістів, саме жінка забила тривогу, після того, як її чоловік перестав виходити на зв'язок. Вона попросила перевірити, чи все з ним в порядку.

У виданні також відзначають, що 14 серпня, Павлов за власною ініціативою зібрав позачергове засідання міськради Кривого Рогу.

Нагадаємо, що міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов знайдений мертвим сьогодні, 15 серпня, на веранді заміського будинку в селі Вільне. Поруч з ним виявили рушницю. ЗМІ повідомляють, що Павлов був знайдений біля порога в калюжі крові, а біля тіла лежав карабін "Сайга". За попередньою інформацією, мер вистрілив сам. Співробітники правоохоронних органів Дніпропетровської області почали кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.

Також відомо, що зараз розглядаються три версії загибелі Костянтина Павлова — умисне вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю.

Відзначимо, що Костянтин Павлов народився 12 січня 1973 року. Був українським політиком, народним депутатом України 7-го і 8-го скликань. Був членом депутатської фракції "Опозиційна платформа — За життя". Павлова обрали міським головою Кривого Рогу в 2020 році. 6 грудня він переміг на виборах мера, набравши 56,97% голосів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Климович Игорь

17 серпня 2021, 13:39

Ищите все причины смерти в окружении Павлова, в окружении ОПЗЖ. Он хотел однозначно и бесповоротно выйти из ОПЗЖ. Но ему этого не дали. Как одна из версий.


Новини