Головна Новини Суспільство події Метінвест постачає 25% всього кисню для лікування хворих на коронавірус.
commentss НОВИНИ Всі новини

Метінвест постачає 25% всього кисню для лікування хворих на коронавірус.

Підприємства групи прийшли на допомогу, коли зупинилися заводи з випуску кисню і почалося зростання захворюваності на Covid

15 листопада 2021, 17:37
Поділіться публікацією:

Група Метінвест довела постачання кисню до лікарняних стаціонарів до 100 тонн на добу, повідомив директор департаменту регіонального розвитку компанії Олександр Вишняков.

 Метінвест постачає 25% всього кисню для лікування хворих на коронавірус.

Група Метінвест довела постачання кисню до лікарняних стаціонарів до 100 тонн на добу (фото з відкритих джерел)

"Якщо спиратися на ту статистику, яка є сьогодні в медіа щодо потреби, то 25% кисню — це кисень "Метінвесту". Кожне четверте ліжкомісце в стаціонарі — це кисень "Метінвесту", — заявив він.

Вишняков уточнив, що підприємства групи прийшли на допомогу, коли зупинилися заводи з випуску кисню і почалося зростання захворюваності на Covid.

"Металурги стали 24/7, ми переглянули всі обсяги, щоб забезпечувати, і за жовтень було відвантажено 1740 тонн", — сказав директор департаменту регіонального розвитку "Метінвесту".

За його словами, з початку року всього було поставлено понад 4 тис. тонн кисню, що робить "Метінвест" найбільшим приватним постачальником кисню.

Вишняков також зазначив, що весь кисень держлікарні одержують безкоштовно, і що він поставляється не лише до міст присутності бізнесу. "Цього тижня Сумська та Хмельницька область отримали кисень від "Метінвесту". Усього 12 областей отримують – кожна друга область", – зазначив директор департаменту регіонального розвитку групи.

Він також повідомив, що "Метінвест" прагне екологічного та енергоефективного виробництва. "Ми не ставимо для себе головною метою кількість виробленої сталі. Для нас є головним досягнення певних фінансових показників і люди в наших містах", — заявив Вишняков.

За його словами, пріоритет компанії – "відповідати за наші дії та оцінювати вплив на місцеві спільноти". Як приклад, він навів інвестиції в ремонт доріг, назвавши цифру 56 тис. км за три роки. А також повідомив про інвестиції в екологічну безпеку за 15 років у $4,5 млрд.

"Ми спрямовуємо свої соціальні інвестиції в освіту, на отримання якісних знань, щоб люди могли працевлаштуватися. З 2017 по 2020 роки на підприємствах групи "Метінвест" було працевлаштовано 3,5 тис. осіб", — додав Вишняков.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Меткомбінат Метінвесту забезпечує маріупольські лікарні киснем для пацієнтів із коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини