Головна Новини Суспільство події Мер Умані провів ніч на підлозі під офісом Зеленського (фото, відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Умані провів ніч на підлозі під офісом Зеленського (фото, відео)

Цебрій захищає інтереси уманчан в Києві, а іудейська громада заявила про можливий міжнаціональний конфлікт

18 серпня 2020, 09:59 comments2541
Поділіться публікацією:

Мер Умані провів ніч на підлозі під офісом Зеленського (фото, відео)

Мер Умані Олександр Цебрій провів минулу ніч під будівлею Офісу президента Володимира Зеленського. Чиновник лежав на землі в спальному мішку, який взяв з собою. Одиночну акцію протесту Цебрій влаштував у зв'язку з тим, що, попри коронавірус, влада дозволила приїхати до Умані паломникам-хасидам на іудейський Новий рік — Рош Ха-Шан. Про це градоначальник розповів на своїй сторінці в Facebook.

Мер Умані провів ніч на підлозі під офісом Зеленського (фото, відео) - фото 2

"Я тут відстоюю інтереси уманьчан, щоб в місті була безпека. Щоб наші діти ходили в школу, а не вчилися онлайн. Щоб у наших лікарів не було роботи. Сьогодні є перший крок — заява пана Авакова. Думаю, що ТЕБ НС прийме правильне рішення", — сподівається Цебрій.

Мер каже, що ніхто не дає гарантій того, що свято іудеїв пройде безпечно і в місті не спалахне епідемія коронавірусу. Відомо, що в Умань прибуло вже близько 300 осіб, а іудейська громада заявила про можливий міжнаціональний конфлікт.

Нагадаємо, активніше всього коронавірус зараз поширюється в Харківській області, Києві та на західній Україні. У столиці за добу виявили 88 нових хворих. А ось у Львівській, Чернівецькій, Рівненській, Івано-Франківській і Закарпатській областях число інфікованих зросло більш ніж на сотню в кожній. Найменш ураженою COVID-19 все ще залишається Луганська область. Тут за добу виявили лише одного нового хворого з коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини