Головна Новини Суспільство події Мер Сеула знайдений мертвим
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Сеула знайдений мертвим

Дану інформацію підтвердили в поліції

9 липня 2020, 19:33 comments1544
Поділіться публікацією:

У Сеулі знайшли мертвим мера міста Пак Вон Суна. Про це повідомляє інформаційне агентство Yonhap, посилаючись на свої джерела в поліції.

Мер Сеула знайдений мертвим

Про зникнення мера стало відомо вранці, 9 липня, коли дочка політика звернулася в правоохоронні органи. За її словами, він залишив будинок, залишить записку, яка була дуже схожа на заповіт. Мобільний телефон при цьому був весь час вимкнений.

Поліція почала пошуки в північному районі міста, біля входу у Національний парк. Саме звідти в останній раз виходили сигнали мобільного зв'язку.

За даними джерела, в середу, 8 липня, секретар міськради звинуватила Пак Вон Суна в сексуальних домаганнях. Офіційну причину смерті на даний момент поліція не озвучила.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у четвер, 8 липня, в Одеську міськраду нагрянули співробітники СБУ спільно з прокуратурою області провели обшуки в кабінетах чиновників з земельних питань. Згідно з інформацією пресслужби Одеської прокуратури, обшуки відбувалися в рамках кримінального провадження щодо службової недбалості у відношенні керівників і працівників департаменту комунальної власності Одеської міської ради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини