Головна Новини Суспільство події "Мер" окупованого Дебальцевого подарував дитячому саду кухонний віночок (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мер" окупованого Дебальцевого подарував дитячому саду кухонний віночок (фото)

В одному з інтернет-магазинів девайс коштує 42 гривні

10 грудня 2020, 23:10
Поділіться публікацією:

"Мер" окупованого Дебальцевого сепаратист Ігор Захаревич подарував дитячому саду кухонний віночок, назвавши "подія" "поповненням матеріально-технічної бази дошкільного навчального закладу". Захід було висвітлено в особистому блозі "чиновника".

"Мер" окупованого Дебальцевого подарував дитячому саду кухонний віночок (фото)

"Турбота про дітей є найважливішим гарантом для існування будь-якої держави і так хочеться якомога більше приділяти увагу поколінню, що підростає. Сьогодні поповнив матеріально-технічну базу муніципального дошкільного освітнього закладу і вручив подарунок, який необхідний для приготування їжі".

Крім того, інформація була розміщена і на сайті міста:

”Мер” окупованого Дебальцевого подарував дитячому саду кухонний віночок (фото) - фото 2

”Мер” окупованого Дебальцевого подарував дитячому саду кухонний віночок (фото) - фото 3

На сайті всеукраїнської онлайн-платформи даний товар коштує 42 гривні:

”Мер” окупованого Дебальцевого подарував дитячому саду кухонний віночок (фото) - фото 4

Раніше "Коментарі" писали про те, що майже кожен українець знайомий з виразами "скотіняка" або "вила Ляшко" і з їх безпосереднім автором. Олег Валерійович відомий як епатажна і специфічна особа, постійно виявляється в центрі уваги. Бійки, скандали і інша події з життя Ляшко вашій увазі в матеріалі порталу.

Крім того, нам стало відомо про те, що ялинку з особливим святковим духом поставили на Рівненщині. Центральна ялинка міста Дубно прибула на площу міста не з якогось казкового лісу, а ... з місцевого кладовища. Міська влада не стала заперечувати цей факт, стверджуючи, що дерево було аварійним. За словами представників адміністрації міста, спилявши дерево на цвинтарі, вони вбили двох зайців: ялинка тепер могилкам не загрожує руйнуванням, і новорічний настрій жителям міста додасть. Мер Дубно Василь Антонюк своєю чергою запевняє, що дерево, перед тим як поставити на площі, освятили.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Скоропадский

11 грудня 2020, 08:32

Правильно сделали! Теперь вокруг елки будут не плачь и стенания родственников усопших, а детский смех и радость! По большому счёту, какая разница, где срубили эту лесную красавицу?


Новини