Головна Новини Суспільство події Медведчук дав нові свідчення по схемі Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук дав нові свідчення по схемі Порошенка

СБУ публікує відео зізнань політика. Описуючи сутність схеми, Медведчук деталізував роль п'ятого президента України Петра Порошенка.

23 травня 2022, 11:18 comments2603
Поділіться публікацією:








Одіозний нардеп, кум Путіна Віктор Медведчук, якому висунута підозра у держзраді та сприяння тероризму, на допиті зізнався у схемі виведення із держвласності частини магістрального нафтопроводу "Самара – Західний напрямок". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє офіційний портал СБУ.

Медведчук дав нові свідчення по схемі Порошенка

Віктор Медведчук. Фото: СБУ

На підтвердження своїх слів спецслужби опублікували відео зізнання Медведчука, де той розповів деталі схеми. Кум Путіна акцентував увагу на тому, що в цю схему було присвячено п'ятого президента України Петра Порошенка. Також Медведчук спробував перекинути на екс-президента головну провину у цій схемі. Нібито це Порошенко звернувся до нього із проханням вийти на Кремль. Зі свого боку, Порошенко "вирішував" усі питання в українських інстанціях. Таким чином питання трубопроводу він займався виключно на прохання колишнього глави держави. У результаті придбання нових власників дало вдвічі більше коштів, ніж витрачено те що, щоб його викупити. Загалом Медведчук називає суму 42 млн доларів.

При цьому Медведчук звертають увагу на те, що з 2019 року, як президентом країни став Володимир Зеленський та Порошенко втратив свої президентські повноваження, прокачування дизеля через трубопровід припинилося. Також Медведчук присвятив правоохоронців до деталей схеми 2014-2015 років, коли закуповувалося вугілля з окупованих територій "ЛНР" та "ДНР", фактично фінансуючи псевдореспубліки. Затриманий запевняє, що у цій схемі було задіяно все керівництво країни, включаючи міністрів та правоохоронців.

Читайте також на порталі "Коментарі" – три місяці війни в Україні, як 9 років в Афганістані: у британській розвідці озвучили втрати РФ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

юлия

23 травня 2022, 11:40

Порошенка посадить с полной конфискацией

Котік

23 травня 2022, 11:11

Кажуть що Патрушев має на руках відео і аудіо плівки де він домовляється з Зеленським про злиття Україні в Омані. Також Патрушев наобещав найвеличнішому зраднику залишити крісло президента в окупованій Україні. А зараз Патрушев торгується за прощення гріхів в торзі плівки Патрушева=)


Новини