Головна Новини Суспільство події McDonald's відкрив барбершоп, в якому роблять одну стрижку
commentss НОВИНИ Всі новини

McDonald's відкрив барбершоп, в якому роблять одну стрижку

Стрижка называється «Golden M»

13 грудня 2020, 22:35
Поділіться публікацією:








Найбільша у світі американська мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's відкрила свою першу перукарню. Тепер кожен бажаючий зможе зробити собі культову зачіску 90-х років, яку носив зірка "Титаніка" Леонардо Ді Капріо і футболіст Девід Бекхем.

McDonald's відкрив барбершоп, в якому роблять одну стрижку

McDonald's почав робити стрижки / фото: McDonald's

Відомо, що в столиці Швеції відкрився барбершоп McDonald's, де відвідувачам пропонують зробити тільки одну стрижку, яка називається "Golden M" — з проділом по центру і чубчиком з боків. Вона нагадує логотип компанії.

І, як не дивно, через кілька годин після відкриття салону всі вільні місця були заброньовані. Робить зачіски відомий стиліст Адам Лукач. Після підтвердження запису, він дзвонить клієнтові по відеозв'язку і розповідає, як зробити собі цю стрижку. І бажаючих виявилося так багато, що компанія вже випустила докладну відео-інструкцію, щоб клієнти робили собі "Golden M" самостійно.

Ще McDonald's запустила нейросіть, яка аналізує фотографії на наявність "золотий арки". І ті, хто володіє легендарною зачіскою, зможуть в ресторані швидкого харчування отримати безкоштовно "Біг Мак".

Директор по маркетингу McDonald's у Швеції Ендрю Екстіл розповів, що компанія хоче підтримати свій символ, а також зробити його більш популярним.

Нагадаємо, що мережа швидкого харчування McDonald's оголосила, що в наступному році почне продавати бургери на рослинній основі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська корпорація McDonald's створила яскраву каллаборацію зі всесвітньо відомим брендом Adidas. Сама колекція отримала назву "Sauce Pack", а натхненням для неї стали фірмові соуси мережі ресторанів McDonald's.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини