Головна Новини Суспільство події McDonald's продаватиме веганські бургери
commentss НОВИНИ Всі новини

McDonald's продаватиме веганські бургери

Рішення перейти до продуктів-замінників м'яса зумовлений новими віяннями у здоровому харчуванні

10 листопада 2020, 23:05
Поділіться публікацією:

Найпопулярніша мережа швидкого харчування McDonald's не відстає від останніх трендів та оголосила, що вже у наступному році почне продавати бургери на рослинній основі. 

McDonald's продаватиме веганські бургери

Фото: UA.News

Нова лінійка веганської продукції отримала назву McPlant. У компанії повідомляють, що у меню закладу з’явиться бургери та сандвічі з рослинним замінником яловичини та курки.    

Компанія McDonald's почала тестувати рослинне меню в Канаді зі спільно з компанією Beyond Meat, який виробляє м'ясну продукцію на рослинній основі.

Варто зазначити, що після оголошення співпраці між компаніями McDonald's та Beyond Meat, для останньої обернулося падінням акцій. Ймовірно це можна пояснити  тим, що було незрозуміло хто буде постачати мережі швидкого харчування м'ясо замінники продукції.

Рішення перейти до продуктів-замінників зумовлений новими віяннями у   харчуванні та занепокоєнням щодо впливу м'яса на здоров'я, довкілля та добробут тварин.

За прогнозами ринок замінників м'ясних продуктів вже до 2029 року може вирости до 140 млрд доларів США. Проте компанія McDonald's виходить на ринок замінників м’яса достатньо пізно і багатьом аналітикам дивно, чому мережа фаст-фуду не освоїла цей ринок набагато раніше. 

Нагадуємо, видання "Коментарі" Євросоюз відмовився забороняти низку маркувань м'ясних замінників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини