Головна Новини Суспільство події Майже весна: синоптики повідомили, коли в Україну прийде тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже весна: синоптики повідомили, коли в Україну прийде тепло

До України знову йде тепло

9 січня 2023, 22:30 comments4560
Поділіться публікацією:

Опісля різдвяних морозів   до українських регіонів  повертається тепла погода. Прогнозисти оприлюднюють  свої пронози про відлигу та + 10 градусів, бо до нас  зайдуть повітряні маси з далекої  Африки.

Майже весна: синоптики повідомили, коли в Україну прийде тепло

В Україну йде тепло (фото з відкритих джерел)

 На різдвяні свята в українських регіонах панували морози, це є природно для наших територій . Але вже з 13 січня повітряні маси будуть змінювати одні одних, тому матимемо таку собі  теплу весну в розпал зимової пори.

Як стверджує народний синоптик Станіслав Щедрін,  на переважній більшості європейської території буде панувати аномально тепла для зимової пори погода. Саме в цей час в  нашій країні можлива температура з плюсами, зокрема, від + 8 до + 10 градусів.

Прогнози, що оприлюднені на погодних сайтах, відрізняються від прогнозів народних спостерігачів. Так, фахівці Gismeteo стверджують, що з 13 січня таки потеплішає. Разом з тим, коливання температури  будуть  невеликими, прогнозують тільки + 5 градусів тепла.

При цьому, теплі повітряні маси принесуть дощі та мокрий сніг, хоч сонячні дні теж будуть.

Прогнозисти  Укргідрометцентру теж говорять про невеликі плюси  температури. Як вони кажуть, найтепліше посеред січня  буде в південно-західних регіонах нашої країни:  на цих територіях плюсуватиме від +3 до +9 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Україну йде циклон Axel. З 5 січня, в  нашій країні  суттєво зміниться погода. Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, в Україну  прийде скандинавський  циклон Axel. Він прийде до нас з  опадами  та сильним вітром. Як прогнозує Діденко, опади таки будуть помірні, в південних   регіонах — невеликі. В східних  регіонах  дощі та мокрий сніг будуть йти  5 січня вже  в другій половині дня та увечері.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини