Головна Новини Суспільство події Майже по всій Україні оголосили штормове попередження: де чекати гроз та опадів
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже по всій Україні оголосили штормове попередження: де чекати гроз та опадів

В країні оголошено I рівень небезпеки

29 червня 2021, 14:42
Поділіться публікацією:

На території країни у зв'язку з погіршенням погодних умов оголошено штормове попередження. Нельотна погода очікується практично у всіх регіонах України. Про це пише "УНІАН" з посиланням на прес-службу ГСЧС.

Майже по всій Україні оголосили штормове попередження: де чекати гроз та опадів

Майже по всій Україні оголосили штормове попередження - фото з відкритих джерел

"До кінця доби 29 червня в Україні, крім більшості південних областей, грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м / с", — сказано в повідомленні.

Відзначається, що в країні оголошений I рівень небезпеки, жовтий. Також в столиці і в Київській області очікується гроза, місцями шквали 15-20 м / с.

Майже по всій Україні оголосили штормове попередження: де чекати гроз та опадів - фото 2

Нагадаємо, що Укргідрометцентр опублікував інформацію про те, якою буде погода в липні. Читайте далі, щоб дізнатися, коли будуть опади і яку температуру очікувати, прогноз погоди в Україні в липні 2021. Експерти з Укргідрометцентру заявляють, що другий місяць літа буде досить жарким, хоча вже в кінці місяця можна очікувати невелике похолодання і навіть холодні дощі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столиця Російської Федерації зіткнулася з серйозними наслідками непередбаченого стихійного лиха. Починаючи з понеділка, 28 червня, Москва опинилася у владі проливних дощів, що прийшли в місто завдяки черговому циклону. Різні російські ЗМІ повідомляють, що це негода принесла одні з наймасштабніших руйнувань за кілька останніх років.

Потужність злив була настільки сильною, що вода практично відразу заповнила не лише маленькі, то і центральні московські вулиці. Ливневки не справлялися з кількістю опадів, тому частина дощової води "проклала" собі вихід в метро. Через це рух на кількох гілках московської підземки було тимчасово призупинено.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини