Головна Новини Суспільство події МАУ зібралася літати на Шрі-Ланку: новий рейс з Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

МАУ зібралася літати на Шрі-Ланку: новий рейс з Києва

Новий рейс на Шрі-Ланку з України вводиться на чартерній основі

16 грудня 2020, 14:47
Поділіться публікацією:

Попри карантинні обмеження і другу, а то і третю хвилю пандемії, авіакомпанії відновлюють пасажирське сполучення між країнами. Так, зокрема український авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) заявив про нові чартери — програму польотів на Шрі-Ланку. Відзначається, що програма розроблена спільно з туроператором Travel Professional Group.

МАУ зібралася літати на Шрі-Ланку: новий рейс з Києва

Стартують чартери вже в поточному році.

"Рейси до Маттали будуть виконуватися з 28 грудня 2020 року по 10 березня 2021 року через Міжнародного аеропорту" Бориспіль "(Київ)", — сказано в повідомленні.

Відзначається, що уряд Шрі-Ланки має намір відкрити кордони з 26 грудня — вперше за вісім місяців іноземні туристи зможуть відвідати країну. Правда не всі — допуск на територію отримають ті іноземці, які продемонструють негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус. Причому на актуальність виділяється три доби. Про відповідну довідку можуть поцікавитися при посадці. Другий раз пасажирам доведеться здати тест вже по прибуттю і поселенню в готелі. Заявлена вартість тесту — 45 доларів США. Про результат сповістять повідомленням на мобільний телефон, після чого туристу буде дозволено відпочинок без обмежень.

У разі діагностування захворювання приїжджих будуть відправляти на карантин, і ізоляція пройде в тому ж готелі, який був заброньований.

Більшість масових туристичних заходів на Шрі-Ланці також будуть скасовані — лише деякі туристичні компанії отримали право проводити групові одноденні екскурсії.

Як повідомляв портал "Коментарі", новий маршрут МАУ з Києва до Женеви вводиться на постійній основі — перельоти здійснюватимуться тричі на тиждень — по понеділках, п'ятницях і суботах. За квиток доведеться викласти від 4 тис. 200 грн. При цьому в компанії відзначають, що кількість квитків, що потрапляють під акційну пропозиція, обмежена. Виліт з Києва о 10:45, прибуття в Женеву 12.50. З Женеви відправлення намічено на 13:50, приліт до Києва 17:40.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини