Головна Новини Суспільство події Маск зізнався, що має синдром Аспергера
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск зізнався, що має синдром Аспергера

Генеральний директор SpaceX і Tesla Ілон Маск також пояснив, що ділиться у своєму профілі в Твіттер досить неоднозначними думками тому, що у нього "так працює мозок"

9 травня 2021, 14:48
Поділіться публікацією:

Маск зізнався, що має синдром Аспергера

Ілон Маск (фото з відкритих джерел)

Очільник Tesla і SpaceX Ілон Маск на американському шоу Saturday Night Live, де він став ведучим програми, розповів, що має синдром Аспергера.

Засновник компанії Tesla, SpaceX і The Boring Company Маск зміг під час передачі розповісти про себе, передає daily.afisha.

"Для мене честь стати ведучим Saturday Night Live. І мій перший виступ сьогодні дійсно історичний. Я буду першим ведучим SNL із синдромом Аспергера. Принаймні, першим, хто у цьому зізнався", — почав Маск.

Він також пояснив, що ділиться у своєму профілі в Твіттер досить неоднозначними думками тому, що у нього "так працює мозок".

"Я заново винайшов електроавтомобіль і відправляю людей на Марс на космічному кораблі. Ви дійсно думали, що при цьому я буду звичайним спокійним хлопцем?" — поцікавився Маск.

Нагадаємо, Ілон Маск виступив ведучим програми Saturday Night Live на каналі NBC. Підприємець з'явився в ефірі телеканалу разом зі співачкою Майлі Сайрус, яка вже вшосте задіяна у зйомках цього шоу.

На цьому тижні Маск привернув  до себе увагу після того, як SpaceX запустила пілотовану капсулу на Міжнародну космічну станцію. Її перша місія була виконана з використанням повторно використовуваного обладнання.

Маск вже з'являвся і на великому, і на малому екрані, знявшись в епізодичних ролях у "Сімпсонах", "Південному парку", "Залізній людині-2" і "Теорії великого вибуху".

Також він часто влаштовує суперечки. У 2018 році його неодноразові пропозиції допомогти врятувати дітей, що застрягли в печері у Таїланді, переросли у сварку із рятувальником-дайвером, якого Маск безпідставно назвав "педофілом".

Останній рік Маск провів, висловлюючи думки щодо коронавірусу, іноді применшуючи серйозність вірусу або ж роблячи неточні прогнози. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини