Головна Новини Суспільство події Маск опинився на третьому місці в списку найбагатших людей: хто випередив мільярдера
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск опинився на третьому місці в списку найбагатших людей: хто випередив мільярдера

Як і раніше рейтинг очолює Джефф Безос

18 травня 2021, 09:28
Поділіться публікацією:

Компанія Bloomberg оновила дані про доходи найбагатших людей світу, з яких випливає, що американський підприємець, мільярдер Ілон Маск спустився на третє місце в рейтингу. Його статок скоротився на 3,16 млрд дол. до 160,6 млрд через падіння акцій Tesla, пише видання "РБК-Україна".

Маск опинився на третьому місці в списку найбагатших людей: хто випередив мільярдера

Ілон Маск - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що тепер другий рядок рейтингу найбагатших людей планети посідає сім'я французького бізнесмена Бернара Арно, який володіє компанією LVMH, що включає всесвітньо відомі бренди Louis Vuitton і Sephora. Bloomberg оцінив статки Арно в 161,2 млрд дол.

Маск опинився на третьому місці в списку найбагатших людей: хто випередив мільярдера - фото 2

Однак впливовий журнал Forbes все також вважає Ілона Маска другою найбагатшою людиною у світі після засновника компанії Amazon, американського підприємця Джеффа Безоса. Його статок оцінюється в 151 млрд дол., а статки сімейства Арно — в 150 млрд доларів.

До слова, за даними компанії Bloomberg, найзаможнішою людиною світу залишається Джефф Безос. Він розташовується на першому рядку рейтингу зі статком 190 млрд дол.

Нагадаємо, що журнал Forbes оприлюднив список найбільш заможних українців. У 2021 році в трійці лідерів опинилися Рінат Ахметов (збагатився у 2,7 раза — з 2,8 млрд доларів до 7,6 млрд доларів), Віктор Пінчук (статок зріс з 1,4 млрд доларів до 2,5 млрд доларів) і Костянтин Жеваго (піднявся з 1,1 млрд доларів до 2,4 млрд доларів). В цілому за 2020 рік статки сотні найбагатших українців зросла на 42%. Про що говорять ці дані? Що слід робити, щоб ситуація змінилася? Щоб розібратися в цих питаннях, інтернет-видання "Коментарі" звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини