Головна Новини Суспільство події "Мало кому вдасться прожити таке яскраве життя": в мережі опублікували фото молодого Кернеса
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мало кому вдасться прожити таке яскраве життя": в мережі опублікували фото молодого Кернеса

Фотографію екс-дружина Кернеса підписала теплими словами

17 грудня 2020, 19:59 comments1806
Поділіться публікацією:

Колишня дружина Геннадія Кернеса Галина Привалова розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах архівний знімок. На ньому можна побачити Кернеса, коли він ще був молодим.

"Мало кому вдасться прожити таке яскраве життя": в мережі опублікували фото молодого Кернеса

Геннадій Кернес. Фото: focus

"При всіх розкладах і нелюбові до нього багатьох, мало кому вдасться прожити таке яскраве життя..." — підписала свою публікацію Галина.

”Мало кому вдасться прожити таке яскраве життя”: в мережі опублікували фото молодого Кернеса - фото 2 Варто зазначити, що Привалова була другою дружиною Геннадія Кернеса, незважаючи на те, що офіційний шлюб вони так і не уклали. У них є спільний син — Данило Привалов, якому зараз 32 роки.

Першою ж дружиною померлого мера Харкова стала Оксана Василенко. Вони одружилися в 1982 році, але вже в 1985 році їх шлюб розпався. Їх спільному синові вже виповнилося 38 років.

А третім сином для Кернеса став Родіон Гайсинський, хоч він і не був йому рідним. Це син його третьої дружини Оксани Гайсинської від колишніх стосунків.

Геннадій Кернес помер 17 грудня в німецькій клініці "Шаріте" через ускладнення, які були викликані коронавірусом. У мерії пояснили, що причиною його смерті стали саме ускладнення, а не сам вірус, тому його не ховатимуть, як "ковідного".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, ТОП цитат Кернеса. Сьогодні, 17 грудня, стало відомо про смерть харківського мера Геннадія Кернеса, який останні місяці перебував на лікуванні в німецькій клініці "Шаріте". Портал "Коментарі" вирішив згадати, чим одіозний градоначальник Харкова запам'ятався не тільки своїм городянам, а й усім українцям. Ми підібрали найяскравіші і знамениті цитати Геннадія Адольфовича, які розлетілися по Мережі, стали мемами і крилатими виразами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Игорь Николаевич

17 грудня 2020, 23:00

Помножил себя на ноль.


Новини