Головна Новини Суспільство події Маленькі футболісти, які заспівали гімн України перед своїм матчем, зворушили мережу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Маленькі футболісти, які заспівали гімн України перед своїм матчем, зворушили мережу (ВІДЕО)

В Києві діти заспівали гімн України перед грою

5 липня 2021, 22:29
Поділіться публікацією:

У столиці на відео потрапили діти, які грали у футбол у своєму дворі. Хлопці перед своїм матчем поклали руки на серце та заспівали Державний Гімн України. Ролик за лічені години став вірусним в інтернеті, тисячі користувачів соціальної мережі поширили його, вражені патріотичним вчинком маленьких футболістів.  Асоціація футболу України також на своїй сторінці в Facebook поширила це відео.

Маленькі футболісти, які заспівали гімн України перед своїм матчем, зворушили мережу (ВІДЕО)

Діти вразили користувачів мережі (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що на відео — маленькі діти з Троєщини, які зібралися грати у футбол у дворі одного зі спальних районів столиці. Ролик зворушив не тільки користувачів соцмережі, але й професійних футболістів.

"Футбол об'єднує Україну. Державний Гімн  вчора (3 липня, — ред.) звучав не тільки на стадіоні в Римі, фан-зонах  столиці, Львові, Харкові, Одесі та інших містах країни й всього світу. Маленькі футболісти з Троєщини перед стартом свого матчу поклали руки на серця і дружно заспівали гімн. Це ще одна наша перемога! Слава Україні!", — йдеться в дописі асоціації.

В коментарях під дописом з відео користувачі соціальної мережі закликали представників асоціації  нагородити хлопців.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" поінформувало своїх читачів про те,  скільки заробила збірна України на Євро-2020. Українська команда заробила 16 мільйонів євро під час свого виступу на чемпіонаті Європи з футболу. Вихід української команди до фінальної частини Євро-2020 автоматично приніс Українській асоціації по футболу 9,25 мільйона євро. 1,5 мільйона євро принесла перемога над командою Північної Македонії у груповому етапі. Тоді українська команда перемогла своїх суперників із рахунком 2:1. Ще два мільйони євро додаються до виплати за вихід команди в 1/8 фіналу. 3,25 мільйона євро національна збірна заробила за вихід у чвертьфінал Чемпіонату.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини