Головна Новини Суспільство події Ляшко розповів, які обмеження можуть ввести в Україні на Великдень
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко розповів, які обмеження можуть ввести в Україні на Великдень

Зачиняти храми на Великдень влада поки не збирається

12 квітня 2021, 11:26
Поділіться публікацією:

Заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів, які обмеження можуть діяти на території країни на Великдень. Про це пише OBOZREVATEL з посиланням на "РБК-Україна".

Ляшко розповів, які обмеження можуть ввести в Україні на Великдень

Віктор Ляшко - фото: Слово і Діло

За словами головного санлікаря країни, під час карантину, введеного через поширення COVID-19, в Україні на Великдень можуть діяти обмежувальні заходи щодо перебування вірян у храмах. Ляшко навіть згадав формат онлайн-святкування. За твердженням чиновника, щодо питання проведення великодніх свят доведеться знайти оптимальне й компромісне рішення, оскільки, найімовірніше, що священнослужителі проситимуть про пом'якшення обмежень під час одного з найважливіших християнських свят.

Ляшко також нагадав про обмеження, які діють всередині країни, а саме про перебування одного громадянина на певній квадратурі:

"Ми хочемо, щоб хтось був у храмі, але з дотриманням усіх обмежень, а хтось повинен залишитися зовні. Плюс можливий формат Великодня онлайн, який був минулого року", — сказав головний санітарний лікар.

Віктор Ляшко також підкреслив, що питання зачинення храмів влада поки що не розглядає, проте рішення щодо обмежень, які будуть діяти на Великдень, в Міністерстві охорони здоров'я планують винести протягом тижня (12-18 квітня).

Раніше портал "Коментарі" писав, що ситуація з коронавірусним захворюванням в Україні буде тільки погіршуватися. На думку колишнього керівника МОЗу Зоряни Скалецької, до цього призведе недотримання карантинних заходів. Скалецька стверджує, що вже сьогодні вітчизняна медицина не справляється з усім навантаженням, яке доставляють медицині хворі. 








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини