Головна Новини Суспільство події Ляшко розповів про привілеї для вакцинованих українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко розповів про привілеї для вакцинованих українців

Ляшко розповів про привілеї для вакцинованих в Україні

25 серпня 2021, 13:18
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я буде вводити ряд привілеїв для тих українців, які отримали подвійну дозу вакцини проти коронавірусу. Приклад будуть брати з країн ЄС і США. Як інформує видання "Коментарі", про це заявив глава МОЗ України Віктор Ляшко під час спілкування зі ЗМІ. Слова Віктора Ляшко передає телеканал "Україна 24".

Ляшко розповів про привілеї для вакцинованих українців

Віктор Ляшко - фото Facebook Віктора Ляшка

За словами міністра охорони здоров'я, уряд суттєво перегляне правила, які будуть діяти в "червоній" і "жовтій" зонах. В першу чергу, ухил буде робитися на те, щоб послабити обмеження. Так, наприклад, навіть в тих регіонах, які будуть віднесені до "червоної зони" не припинять роботу кінотеатри. Правда є деякі "але". Працювати кінотеатр буде тільки в тому випадку, якщо його працівники будуть вакциновані, а люди, охочі подивитися фільм, зможуть показати перед кіносеансом COVID-сертифікат.

Віктор Ляшко зазначив, є також ряд інших напрямків, де будуть вводити привілеї для вакцинованих громадян. Міністр зазначив, що нічого нового вигадувати не будуть, просто візьмуть на озброєння досвід країн ЄС та США, де перший час використовували "метод пряника", застосовуючи ті чи інші привілеї. За словами Ляшка, не всі привілеї виявилися ефективними і спрацювали. Україна проведе аналіз і зупиниться тільки на тих, які показали свою результативність. Також Віктор Ляшко підкреслив, що більш конкретно про привілеї можна буде говорити тільки в тому випадку, коли мінімум 50% українців будуть щеплені.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через "дельта" мутації коронавіруса більшості американців доведеться пройти ревакцинацію від COVID-19 третім щепленням через вісім місяців після другого уколу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини