Головна Новини Суспільство події Ляшко розповів, коли в Україні можуть скасувати карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко розповів, коли в Україні можуть скасувати карантин

Питання скасування носіння масок, буде виноситися тоді, коли велика частина населення вакцинується

23 вересня 2021, 15:02
Поділіться публікацією:

Карантин, який діє на території України, може бути скасований навесні 2022 року, однак за умови — необхідно робити щеплення проти коронавірусного захворювання. Про це заявив очільник Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко під час Міжнародного форуму "Креативна Україна 2021", передає видання РБК-Україна.

Ляшко розповів, коли в Україні можуть скасувати карантин

Віктор Ляшко - фото з відкритих джерел

"Вакцинуємося до Нового року — на весну зможемо спокійно жити без карантину", — дав міністр відповідь на запитання, коли в Україні зможуть скасувати карантинні обмеження.

Крім того, міністр охорони здоров'я підкреслив, що навіть щеплені громадяни повинні носити маски, тому що такі люди можуть бути переносником збудника коронавірусної інфекції.

Віктор Ляшко додав, що питання скасування носіння масок, буде виноситися тоді, коли велика частина населення вакцинується.

Нагадаємо, що в четвер, 23 вересня, Україна перейшла в "жовту" зону карантину. Які обмеження тепер діють на території країни, читайте в матеріалі видання.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, чи можливо стримати нову хвилю пандемії в Україні. Зокрема, Кабінет міністрів опублікував постанову, якою вносяться зміни в правила карантину в Україні. Зокрема, прийняті зміни передбачають, що COVID-сертифікат буде мати дві опції (так звані "жовта" або "зелена"), а також, що в "жовтій" зоні можливі певні послаблення, в порівнянні з попередніми правилами. Чи дотримають такі обмеження накочується нову хвилю пандемії? Чи справді певні моменти полегшують життя бізнесу? Щоб розібратися в цих питаннях, журналісти звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини