Головна Новини Суспільство події Ляшко пояснив, чому провалив свою обіцянку про 10 млн щеплень за літо
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко пояснив, чому провалив свою обіцянку про 10 млн щеплень за літо

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що 10 млн щеплень проти коронавірусу за літо не зробили, як він обіцяв перед вступом на посаду, через велику кількість свят в Україні

28 серпня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Глава МОЗ Віктор Ляшко вважає, що йому не вдалося виконати свою обіцянку, яку він давав перед тим, як зайняти міністерське крісло, про те, щоб вакцинувати за літо 10 мільйонів співвітчизників, тому як була велика кількість вихідних і свят. Як інформує видання "Коментарі", про це Ляшко заявив на зустрічі з журналістами з нагоди перебування 100 днів на посаді, пише "Українська правда".

Ляшко пояснив, чому провалив свою обіцянку про 10 млн щеплень за літо

Віктор Ляшко: Фото: Українська правда

Відповідаючи на питання про темпи вакцинації, Віктор Ляшко зазначив, що, коли він тільки збирався стати міністром охорони здоров'я, то дійсно першим своїм пріоритетом назвав вакцинацію українців проти коронавірусу. Свою позицію Віктор Ляшко пояснив тим, що саме вакцинація в обставинах, що склалися, відкриває нашим співвітчизникам шлях для подорожей, роботи. Іншими словами, людина може вести звичайний спосіб життя, ні в чому себе не обмежуючи. Ляшко додав, зараз він може сказати, що в принципі цю обіцянку він би виконав, якби не деякі нюанси, а саме свята та українське "після свят". Наша країна спокійно б мала 10 млн вакцинованих громадян до кінця літа.

Віктор Ляшко вважає, що зовсім скоро все-таки вдасться досягти цих 10 мільйонів. Затримка всього на тиждень. У нас вже є практично 9 млн вакцинованих, але попереду ще є кілька днів літа. У будь-якому випадку, пообіцяв Ляшко, за вересень цифра в 10 млн вакцинованих точно буде.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вчені вийшли на завершальну стадію випробувань — у світі з'явиться ще одна вакцина проти COVID-19. Цього разу проявили себе турецькі вчені та медпрацівники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини