Головна Новини Суспільство події Лукашенко заявив Путіну, що Україну хочуть розчленувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив Путіну, що Україну хочуть розчленувати

Лукашенко вважає, що українцям ще доведеться просити Білорусь та РФ, щоб вони не допустили відриву західної частини та інших частин від України

23 травня 2022, 16:05 comments6967
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко поскаржився президенту РФ Володимиру Путіну, що його дуже непокоїть "плани НАТО та Польщі забрати західну Україну". Як повідомляє портал "Коментарі", слова Лукашенка передає білоруське держЗМІ BELTA.

Лукашенко заявив Путіну, що Україну хочуть розчленувати

Лукашенко та Путін. Фото: з відкритих джерел

Олександр Лукашенко, спілкуючись з Путіним, заявив про те, що має інформацію про плани західних політиків, які зацікавлені в тому, щоб відокремити частину Західної України. Лукашенко заявив, що ця інформація має викликати занепокоєння не лише у білорусів, а й у росіян.

Згадуючи історію, Лукашенко заявив, що Польща разом з іншими країнами НАТО хоче повторити те, що було до 1939 року, маючи свої інтереси на західну частину країни.                

За словами Олександра Лукашенка, його турбують такі плани західних політиків, бо вони можуть стосуватися і Західної Білорусі.

Також білоруський диктатор спрогнозував, що може прийти той час, коли вже українці звертатимуться до Білорусі та Росії з проханням надати допомогу та не допустити відриву Західної України від основної частини країни. Тому проблеми українців доведеться вирішити білорусам та росіянам, вважає Лукашенко. При цьому Лукашенко анітрохи не непокоїть питання, що Росія 8 років тому анексувала Крим, окупувала частину Донбасу і сьогодні продовжує повномасштабну війну, метою якої є окупація всієї України та ліквідація її державності.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ворог не відмовився від своїх планів подолати Сіверський Донець, але у ЗСУ своє бачення з цього приводу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

українець

24 травня 2022, 12:08

ей холоп, вусатий нянь, ще не може закрити свою пасть. НЕ гавнюкам рашистам і недоумкам ксябрам вирішувати долю України. Обом недоумкам пора тікати, ці два дибіла не розуміютьщо завжди якимсь подіям приходить кінець. Для двох недоумків повторю, на сучій мові: "пиздец подкрался незаметно но виден был из далека". Більшовики теж думали що навіка прийшли. Згадайте тупоголові скоти!

Антон Павлов

23 травня 2022, 21:29

какой шёл,такого и встретил,обои рябое,жизнерадостные рахиты,напуганные войной.

Ігор

23 травня 2022, 18:23

Вусата баба(й), не пішла б ти нахуй!!!!


Новини