Головна Новини Суспільство події Локдаун у Києві торкнеться не всіх – Кличко
commentss НОВИНИ Всі новини

Локдаун у Києві торкнеться не всіх – Кличко

Обмеження, які запроваджуються у столиці, викликані серйозним зростанням захворюваності на COVID-19

30 жовтня 2021, 18:29
Поділіться публікацією:

Мер Києва наголосив, що обмеження, які запроваджуються у Києві, стосуватимуться лише певних жителів столиці. Про це міського очільника сказав у ефірі телеканалу "Україна".

Локдаун у Києві торкнеться не всіх – Кличко

Високий рівень смертності від COVID-19 у Києві - фото Facebook мера

Віталій Кличко акцентував, виступаючи у програмі "Свободо Савіка Шустера", що з 1 листопада для різних осіб діятимуть різні обмеження. Обмеження, в основному, зачеплять тих, хто не вакцинувався.

"Червона" зона запроваджується у столиці з понеділка. Показники, які встановлені МОЗ для визначення ступеня поширеності COVID-19, дуже невтішні. Щодня протягом останнього тижня у місті помирало по півсотні людей. 31 жовтня оприлюднять інформацію про 54 смерті, говорить Кличко.

Міська влада виділяє бюджетні кошти, щоб допомогти лікарям. Їх мотивують грошовими виплатами. Крім того, окремий бюджет призначений для закупівлі кисню.

Міський голова наголошує, що покладається на поліцію під час локдауну. Правоохоронці повинні контролювати, щоб чітко виконувалися вимоги пасажирами у транспорті та відвідувачами громадських закладів. 

Мер Києва наголосив:

"Сьогодні локдаун у Києві буде діяти, по суті, для тих людей, які не вакциновані".

Ситуація з кількістю щеплених громадян у місті поступово покращується. Київ навіть посів одне з перших місць за темпами вакцинації. З моменту початку кампанії до центрів щеплень завітало 2,2 млн жителів, з них одну дозу отримали 1,1 млн осіб, а дві дози – понад 1,5 млн осіб.

МОЗ опублікувало оновлену таблицю з індикаторами рівнів епідемічної безпеки. У "жовтій" зоні залишилось лише дві області – Закарпатська та Кіровоградська. Найвища завантаженість ліжок з киснем у Донецькій області – 88,7%. Найвищий рівень госпіталізацій – у Житомирській. Найвищий коефіцієнт випадків інфікування – у Сумській.

Докладніше дізнатись, коли прогнозується зменшення рівня захворюваності на COVID-19, можна прочитати у матеріалі, який видання "Коментарі" публікувало раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини