Головна Новини Суспільство події Льодяний дощ та хуртовини: в Україну йде зимовий апокаліпсис
commentss НОВИНИ Всі новини

Льодяний дощ та хуртовини: в Україну йде зимовий апокаліпсис

За прогнозом Наталки Діденко, суттєве погіршення погоди очікується вже наприкінці поточного тижня.

22 листопада 2023, 21:40 comments4830
Поділіться публікацією:

В  українських регіонах  прогнозується погіршення погоди.   Синоптикиня   Наталка Діденко  попереджає про опади у вигляді  снігу, хуртовини, ожеледь та льодяні дощі.

Льодяний дощ та хуртовини: в Україну йде зимовий апокаліпсис

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Як вона стверджує, такі погодні умови спричиняє  активний циклон з південного заходу. "І якщо раніше це був переважно дощ та вітер, то цього разу погодні умови стануть відчутно складнішими", — попереджує Діденко.

За  прогнозом  синоптика,  очікуються сильні вітри зі штормовими поривами, опади у вигляді  мокрого снігу, хуртовини, при вищій температурі повітря йтимуть  льодяні дощі, налипання мокрого снігу, ожеледь та ожеледиця.

"Будь ласка, не ігноруйте цей прогноз на 26-27 листопада. Підготуйте лопатки в автомобілі, собі відповідний одяг, взуття і профілактичні ліки від реакцій на шалені стрибки погоди", — радить Діденко.

 

23-го листопада,  як прогнозує синоптик, вночі в південних  регіонах  та на територіях  південного сходу країни очікуються дощі та мокрий сніг, а  денної пори опади у вигляді  мокрого снігу  будуть   тільки  в північних  регіонах.  

"Завтра на півночі, заході та в центральних областях очікується сильний вітер до штормових поривів. Враховуючи холодну погоду, температура комфорту при сильному вітрі може знижуватися на 4-7 градусів", — попереджує  Наталка Діденко.

Найближчої ночі, як прогнозує синоптик, морози  охоплять всю Україну,  буде -4...-10, а  в східних регіонах температура впаде аж до -9...-14 градусів. На  автошляхах  передбачається  ожеледиця.

"Вдень у четвер суттєво потепліє у західних областях, до +1...+6 градусів", — говорить  Наталка Діденко. У більшості ж областей вдень буде близько "нуля", лише на сході, Полтавщині, у Дніпрі з районами та на Сумщині -2...-6 градусів".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, коли Україну буде замітати снігом

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини