Головна Новини Суспільство події Літак Пригожина приземлився в Білорусі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Літак Пригожина приземлився в Білорусі: подробиці

Літак сів на військовому аеродромі Мачуліщи

3 серпня 2023, 12:08 comments1971
Поділіться публікацією:

Як видно з переміщень ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, його ніхто ні в чому не обмежив і на заслання до Білорусі після так званого заколоту не відправив. Зафіксовано, що особистий літак Пригожина вже вшосте прилетів Білорусь. Борт приземлився о 8:55 на військовому аеродромі Мачуліщі. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє "Білоруський Гаюн".

Літак Пригожина приземлився в Білорусі: подробиці

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що бізнес-джет "кухаря Путіна" з реєстраційним номером RA-02878 прилетів із Санкт-Петербурга. Саме цей BAe 125-800b прилетів до Білорусі втретє "заколоту".

Втім, це не головний літак Пригожина. Ще один джет із номером RA-02795 після візиту до Білорусі з 19 липня стоїть у Москві.

За інформацією моніторингової групи, у Мачулищах приземлився ще один бізнес-джет. О 09:20 на аеродромі пішов на посадку ще один приватний літак — Beech C90GTi King Air з реєстраційним номером RA-07893 рейсом із Шереметьєво.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Володимир Путін перейшов до прямого шантажу країн НАТО – до чого тут "вагнерівці".

Також видання "Коментарі" повідомляло – самопроголошений президент Республіки Білорусь (РБ) Олександр Лукашенко розродився низкою чергових резонансних заяв. Серед іншого – звинуватив США та Британію мало не у руйнуванні Європи. Крім того, почав брязкати ядерною зброєю, нібито вже переданою РФ і розосередженою територією РБ. А ще заявив, що нібито пожартував, коли раніше казав, нібито вагнерівці, які перебазувалися до Білорусі, хочуть здійснити "екскурсію" на територію Польщі. Тим часом білоруські вертольоти днями порушили повітряний простір Польщі. І загалом ситуація на білорусько-польському та білорусько-литовському кордоні явно загострилася після перебазування вагнерівців до Білорусі. Про що говорять останні заяви Лукашенка, а також реакція Заходу на витівки білоруської армії та вагнерівців, за якими, схоже, проглядається тінь Кремля? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY/7193
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини