Головна Новини Суспільство події Лише один український олігарх потрапив до рейтингу 500 найбагатших людей світу від Bloomberg
commentss НОВИНИ Всі новини

Лише один український олігарх потрапив до рейтингу 500 найбагатших людей світу від Bloomberg

Найбільш заможною людиною планети залишається Джефф Безос

18 листопада 2020, 14:45 comments1997
Поділіться публікацією:

Сьогодні один із провідних постачальників фінансової інформації — Bloomberg, оприлюднив рейтинг найбагатших людей у світі. До списку увійшло 500 осіб з усієї планети, і тільки один український олігарх. Про це повідомляє ТСН.

Лише один український олігарх потрапив до рейтингу 500 найбагатших людей світу від Bloomberg

ФОТО: З відкритих джерел

Рінат Ахметов — єдиний українець, який увійшов до рейтингу від Bloomberg. Дохід 54-річного підприємця, банкіра і політичного діяча становить 6,31 мільярда доларів. Таким чином Ахметов розташувався на 362 місці у списку. У Bloomberg також відзначили, що з початку 2020 року, український олігарх збільшив свої статки на 274 мільйони доларів.

В першу п'ятірку найбагатших людей планети потрапили: засновник Amazon — Джефф Безос (185 млрд доларів), засновник Microsoft — Білл Гейтс (129 млрд доларів), генеральний директор SpaceX — Ілон Маск (110 млрд доларів), засновник Facebook — Марк Цукерберг (104 млрд доларів), власник Louis Vuitton — Бернар Арно (102 млрд доларів).

Як повідомляли "Коментарі" раніше, найбагатша людина планети пожертвувала 791 мільйон доларів на захист навколишнього середовища.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини