Головна Новини Суспільство події Леоніда Кравчука вакцинували від коронавірусу: деталі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Леоніда Кравчука вакцинували від коронавірусу: деталі (ВІДЕО)

Екс-президент погодився на щеплення індійським препаратом Covishield

25 березня 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Задля покращення епідеміологічної ситуації на теренах України медики продовжують масову вакцинацію населення. Після початку другого етапу протиковідних щеплень до вакцинації вдався і голова вітчизняної делегації у Тристоронній контактній групі з питань Донбасу Леонід Кравчук. Про це повідомляє видання "Сьогодні".

Леоніда Кравчука вакцинували від коронавірусу: деталі (ВІДЕО)

Леонід Кравчук вакцинувався від коронавірусу. Фото: РИА Новости

Як і його колега, нинішній очільник української держави Володимир Зеленський, Кравчук не відмовився від публічної вакцинації. Процес щеплення 87-річного політика зафільмували камери одного із національних телеканалів.

Вакцинація Кравчука відбулася в стінах однієї із київських лікарень. Слід зазначити, що лікарка, яка проводила щеплення препаратом Covishield, діяла напрочуд оперативно та професійно. За кілька секунд після вакцинації у праву руку Леоніду Кравчуку повідомили, що процес уже завершено.

Слід зазначити, що в інформаційному просторі досить мало повідомлень щодо ставлення першого українського президента до коронавірусної пандемії, вакцинації та інших дотичних питань. Єдине, що ще влітку 2020 року Кравчук під час інтерв’ю із журналістом Дмитром Гордоном розповів, про те, як намагається вберегтися від хвороби. Тоді політик продемонстрував спеціальний пристрій, за його словами, розроблений у США, який очищує повітря довкола, знищуючи мікроби.

Після вакцинації від коронавірусу Леонід Кравчук ще не давав офіційних коментарів. Утім його згода на щеплення демонструє, щонайменше, повагу до вимог Міністерства охорони здоров’я. Препарат проти коронавірусу Кравчук отримав уже після офіційного початку другого етапу масової вакцинації українців — саме тоді, коли починаються щеплення для людей, старших 80 років. Нагадаємо, що 10 січня Леоніду Кравчуку виповнилося 87.

Раніше "Коментарі" розповідали про реальні причини того, чому компанія  AstraZeneca призупинила поставки препарату Covishield до України.

Також на порталі можна дізнатися, коли українцям варто чекати прибуття першої партії вакцини CoronaVac китайського виробництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини