Головна Новини Суспільство події "Ласкаво просимо до пекла": популярний бренд одягу потрапив в скандал через написи на дитячій сорочці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ласкаво просимо до пекла": популярний бренд одягу потрапив в скандал через написи на дитячій сорочці

Популярний бренд одягу JNBY викликав жах у покупниці своїми зображеннями жорстоких малюнків і написів на дитячих речах

24 вересня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Китайський бренд одягу JNBY вибачився за негативну реакцію з приводу дитячої футболки з фразами "дозволь мені доторкнутися до тебе" і "ласкаво просимо до пекла". Про це повідомляє Independent.

"Ласкаво просимо до пекла": популярний бренд одягу потрапив в скандал через написи на дитячій сорочці

Сорочка JNBY, фото з відкритих джерел

"Just Naturally Be Yourself" або JNBY відповіли на скарги клієнтів після того, як повідомлення матері про цей предмет стало вірусним в Інтернеті. Вона нібито написала в китайському додатку Weibo в соціальній мережі: "Ласкаво просимо до пекла. Вибачте? Кого ви вітаєте?"

Згодом покупці JNBY почали ділитися фотографіями інших спірних предметів одягу, вироблених брендом, зареєстрованим в Гонконзі. Повідомляється, що один з користувачів Weibo опублікував фотографію в чорному пальто з зображенням людини, в який стріляють стрілами, і текстом, який свідчив: "Скрізь повно індіанців. Я візьму цей пістолет і рознесу їх на шматки".

Компанія JNBY принесла вибачення китайському додатком для обміну фотографіями Xiaohongshu в зв'язку зі скаргами клієнтів на "невідповідні принти", нанесені JNBY на лінію дитячого одягу бренду.

Бренд заявив, що його дизайн заснований на філософії бренду "свобода уяви" і що він докладає зусиль щодо забезпечення "унікальності" стилів.

"Але ми також розуміємо, що найважливіше — це передавати хороші цінності", — додали в JNBY, пообіцявши об'єднати інноваційний і креативний дизайн з хорошими цінностями в майбутньому.

The Global Times повідомила, що дані предмети були вилучені з інтернет-магазину JNBY.

Нещодавно портал "Коментарі" інформував, що бабусі в тренді : люксовий бренд запустив в продаж картату господарську сумку за 2000 доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини