Головна Новини Суспільство події 34 українські лікарні отримають кисневі концентратори від благодійного фонду ПриватБанку і ЮНІСЕФ
commentss НОВИНИ Всі новини

34 українські лікарні отримають кисневі концентратори від благодійного фонду ПриватБанку і ЮНІСЕФ

12 лютого 2021, 05:42
Поділіться публікацією:

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки від Благодійного фонду ПриватБанку "Допомагати просто!" надав 100 кисневих концентраторів до 34 лікарень в 11 областях України. Про це повідомляє пресслужба ЮНІСЕФ.

34 українські лікарні отримають кисневі концентратори від благодійного фонду ПриватБанку і ЮНІСЕФ

Кисневі концентратори. Фото: ЮНІСЕФ

Це вже друга партія кисневого обладнання закуплено і доставлено в рамках партнерства ЮНІСЕФ з Благодійним фондом ПриватБанку для українських лікарень у відповідь на пандемію COVID-19.

34 українські лікарні отримають кисневі концентратори від благодійного фонду ПриватБанку і ЮНІСЕФ - фото 2

Кисневі концентратори вже отримали в таких регіонах України, як Київська, Черкаська, Хмельницька, Сумська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Львівська, Рівненська, Вінницька, Волинська та Закарпатська області.

За оцінками ЮНІСЕФ середній відсоток завантаження ліжко-місць в лікарнях, які отримали допомогу, становить не менше 70%.

34 українські лікарні отримають кисневі концентратори від благодійного фонду ПриватБанку і ЮНІСЕФ - фото 3

"Це партнерство — хороший зразок соціальної відповідальності бізнесу та ефективності спільних зусиль для результату", — зазначила глава Представництва ЮНІСЕФ в Україні Лотта Сільвандер.

ЮНІСЕФ відкритий для партнерства з бізнесом і цінує кожну можливість допомогти сім'ям в Україні під час пандемії.

"З початку пандемії пріоритетним напрямком діяльності нашого фонду є киснева підтримка пацієнтів. Ми знаємо справжню ціну дихання. Вдячні партнерам за можливість надати ефективну і третирувати підтримку українським лікарням. Разом допомагати — просто!" — сказала Анна Павлова, директор Благодійного фонду ПриватБанку "Допомагати просто!".

З початку пандемії завдяки партнерам, ЮНІСЕФ закупив і доставив в Україну 463 кисневі концентратори.

34 українські лікарні отримають кисневі концентратори від благодійного фонду ПриватБанку і ЮНІСЕФ - фото 4


Нагадаємо, колективний імунітет до коронавірусу COVID-19 в Україні сягає не більше 20%. Повідомляється, що тільки 20% жителів України отримали імунітет до інфекції природним шляхом. Експерти відзначають, що говорити про колективний імунітет до цього вірусу поки рано. І хоча наша країна має один з найнижчих показників нових виявлених випадків, продовжує перебувати в топ-5 країн Європи з найбільш критичну ситуацію з коронавірусів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини