Головна Новини Суспільство події 24-річна росіянка виховує 21 дитину від мільйонера: скільки у неї няньок
commentss НОВИНИ Всі новини

24-річна росіянка виховує 21 дитину від мільйонера: скільки у неї няньок

Подружжя заплатило сурогатним матерям 168 тисяч євро

28 жовтня 2021, 22:25
Поділіться публікацією:

Мешканка Росії Христина Озтюрк, якій тільки 24 роки, займається вихованням 21 малюка, яких виносили сурогатні матері. Батьком їх є  її 57-річний чоловік-мільйонер Галіп Озтюрк. Дружина російського мільйонера кожного року  виплачує  96 тисяч доларів  16 гувернанткам, які в неї працюють. Про це інформує The Daily Mail.

24-річна росіянка виховує 21 дитину від мільйонера: скільки у неї няньок

24-річна росіянка виховує 21 дитину разом з чоловіком-мільйонером (фото: instagram.com/batumi_mama)

 Молода росіянка народилась в Москві, зі своїм обранцем-мільйонером зустрілась в грузинському Батумі під час відпочинку. Вона хоче мати всього 105 біологічних діток від багатія-чоловіка.

За надані послуги подружжя заплатило сурогатним матерям 168 тисяч євро за  період з березня минулого року по липень 2021 року.

Також в багатодітної вже мами є власна донька від попереднього шлюбу. Вона розповіла, що весь її час відведений для діток. І вона виконує всі родині обов’язки, як це роблять мами в звичайних родинах.

Багате подружжя мешкає у просторому будинку на 3 поверхи. Хочуть мати багато діток, тому їх народжують за гроші інші жінки.  

Перше немовля з’явилось на світ в березні минулого року, а самому крихітному малюку, він 21-й за рахунком, тільки 3 місяці.

За  словами мами великої родини, їй немає коли сумувати. Щодня вона робить щось інше, адже різних справ багато.  Від встановлення розпорядку дня для працюючого персоналу до частих покупок для всіх домашніх.

За тиждень російська мама тратить 144 тисячі гривень на необхідні товари для маленьких. Закуповує 20 великих пакетів підгузників і 53 упакування дитячої суміші.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що на Херсонщині багатодітна матір стала злодійкою-рекордсменкою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини