Головна Новини Суспільство події На Херсонщині багатодітна матір стала злодійкою-рекордсменкою
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині багатодітна матір стала злодійкою-рекордсменкою

Менше ніж за місяць жителька Каховки завдала супермаркету збитків на 36 тис. гривень

6 вересня 2021, 16:14
Поділіться публікацією:

На Херсонщині багатодітна матір стала злодійкою-рекордсменкою

Крадіжка у супермаркеті, фото з відкритих джерел

У місті Каховка, що на Херсонщині, матір трьох дітей встановила своєрідний кримінальний рекорд – менше ніж за місяць 60 разів обікрала місцевий супермаркет. Про це повідомляє херсонська газета "Новий день".

За 25 днів 33-річна жінка привласнила товару на 36 тис. гривень. Жителька Каховки орудувала в місцевому торговому центрі по кілька разів на день, складаючи до свого рюкзака товари, які приглянулися: харчі, побутову хімію та інше, при чому не для власного використання, а щоб продати на ринку.

На 26-ий день своєї кримінальної практики крадійка втрапила до рук охоронців супермаркету, які нарешті помітили щось неладне із жінкою та її рюкзаком. Після цього персонал супермаркету передивився записи камер відеоспостереження, розташованих у магазині, які вразили, адже за 25 днів було нараховано 60 фактів крадіжок, здійснених цією особою за однією схемою.

У результаті багатодітну матір притягли до кримінальної відповідальності. Вже правоохоронними органами було встановлено, що це не перший досвід жінки у магазинних крадіжках і вона раніше була фігуранткою подібної справи.  

Нагадаємо, що на Херсонщині напередодні початку нового навчального року у селі Благодатному під час батьківських зборів матір одного з учнів до втрати свідомості побила класного керівника своєї дитини та за сумісництвом заступника директора ліцею.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у дитячому таборі на Херсонщині під час вечірніх танців стало зле 16-річній дівчинці. Неповнолітній викликали "швидку", яка доставила її до Генічеської районної лікарні, де дівчинка померла від проблем із серцем, хоча раніше дитина на серце не скаржилася.   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини