Головна Новини Суспільство події На Херсонщині невдоволена мати учня настукала по голові вчительці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині невдоволена мати учня настукала по голові вчительці

Мати учня вдарила вчительку під час батьківських зборів

3 вересня 2021, 13:34
Поділіться публікацією:

На Херсонщині невдоволена мати учня настукала по голові вчительці

Постраждалу вчительку забрала "швидка", фото із відкритих джерел

У селі Благодатному на Херсонщині мати одного з учнів ліцею побила класного керівника своєї дитини. Про це повідомляє місцеве видання "Херсонці".

Відомо, що інцидент стався ввечері, напередодні початку навчального року, під час проведення постраждалою батьківських зборів.

Причиною невдоволення батьків чотирикласників стало небажання бачити в якості класного керівника своїх дітей заступника директора цього навчального закладу.

Під час зборів конфлікт не обмежився словесним невдоволенням і вчитель отримала по голові, в прямому сенсі цього слова. Сила удару виявилася такою, що жінка втратила свідомість і постраждалій довелося викликати швидку. Жінка була госпіталізована в найближчу лікарню з легкими тілесними ушкодженнями.

 Лишати рукоприкладство без покарання вчитель не стала і написала заяву в поліцію.

Зараз за фактом події ведеться досудове розслідування за ч.1 ст. 125 КК України "Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень". Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (до 850 грн.) або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Вінниці асистент вчителя побила учня з синдромом Дауна за те, що хлопчик під час перерви не побажав виходити з класу в коридор, що зафіксували встановлені в кабінеті відеокамери. Мати постраждалої дитини через події не збирається забирати дитину зі школи, але на кривдницю має намір подати до суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

3 вересня 2021, 13:05

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини